2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

دخترت می‌تونه حرف بزنه؟

ببخش که سوال میپرسم آخه من پسرم ۳سال و۳ماهشه 

هنوز نمیتونه صحبت کنه

گفتار درمانی بردمش گفته مشکلی نداره فقط دیر گفتاره

براش تست شنوایی سنجی ای بی آر 

نوشت که انجام بدم ولی چون باید بچه خواب باشه

نتونست انجام بده پسرم همکاری نکرد....

اما من خودم تست کردم همه چی و حتی کوچکترین صداهارو میشنوه

صدای موسیقی و حتی آرومم باشه سریع می‌فهمه

اما نمی‌دونم چرا دلش حرف نمیخواد

البته ژنتیکی پسربچه ها تو خانواده همسرم دیرحرف میزنن

من به خدا پیرشدم سر این قضیه

خیلی به خدا گله میکنم که چرا باید جگر گوشم اینجوری بشه.وقتی بچه های هم سن خودش رو میبینم که قشنگ حرف ...

وااااای نه خداروشکر کن 

بخدا یه بیماریهایی هست تو خیلی از این فرشته ها ک خدا نکنه سر کسی بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته.ولی هر چقدر میخوام حالمو خوب نشون بدم نمیشه.یه دفعه غم و غصه ی عالم میریزه رو سرم

این احساسی هست که همه ی مادر ها نسبت به فرزندانشون دارن

اما این حس باید استارت کمک و پیدا کردن راه حل باشه 

نه اینکه فقط غصه بخوری

در مورد این شرایطی که الان برات پیش اومده اطلاعاتت رو بالا ببر و مطالعه کن

حالت بهتر میشه

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن و مشاوره برای حل مشکل  ناباروری "ورود آقایان ممنوع "

دخترت می‌تونه حرف بزنه؟ ببخش که سوال میپرسم آخه من پسرم ۳سال و۳ماهشه  هنوز نمیتونه صحبت کنه ...

بله.حرف میزنه.ولی نه مثل هم سن و سالای خودش.واضح حرف نمیزنه.منم قبل اینکه بفهمم دچار کم شنوایی هستش بردمش گفتار درمانی.و چون سطح شنوایی کم بود شک نکردن که ممکنه از شنواییش باشه.ولی من خودم بردم ازش تست ای بی آر گرفتن و گفتن که کم شنوایی خفیف داره

دخترت می‌تونه حرف بزنه؟ ببخش که سوال میپرسم آخه من پسرم ۳سال و۳ماهشه  هنوز نمیتونه صحبت کنه ...

به بچه ها داروی خواب آور میدن و ازشون تست میگیرن.به دختر منم دارو دادن و خوابید و ازش تست گرفتن

به بچه ها داروی خواب آور میدن و ازشون تست میگیرن.به دختر منم دارو دادن و خوابید و ازش تست گرفتن

آخه این پسر من یه اعجوبه ای هست که

بهش دارو دادیم شربت خواب آور به خدا یه پدری از من درآورد

به جان خودم کف خیابون نشسته بودم گذاشته بودمش روپام که آقا بخوابه🤣🤣 اما خواب کجا بود آخه....

فهمیده بود میخام به زور بخوابونمش اصلا نخوابید که نخوابید

دیگه منم بیخیال شدم اومدم خونه

همین که رسیدم خونه چپ کرد افتاد ۳ساعت تموم بیهوش شد

🙄🙄🙄

آخه این پسر من یه اعجوبه ای هست که بهش دارو دادیم شربت خواب آور به خدا یه پدری از من درآورد به جان ...

چی بگم.ولی حتما حواست باشه به حرف زدنش.که یه وقت اگر خدای نکرده مشکلی بود زود متوجه بشی.چون دختر منم اصلا بهش کسی شک نکرده بود که مشکل شنوایی داره

عزیزم درکت میکنم.از خدا می خوام کمکت کنه و کوچولوت و شفا بده.برو در خونه ائمه متوسل شو بهشون کم نبودن آدمایی که شفا گرفتن و وضعیتی به مراتب بدتر از دخترت داشتن.ان شالله به حق همین ماه عزیز واست معجزه شه واسه دخترت حمد می خونم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
چی بگم.ولی حتما حواست باشه به حرف زدنش.که یه وقت اگر خدای نکرده مشکلی بود زود متوجه بشی.چون دختر منم ...

انشالله که خیره نگران نباش غصه هم نخور.... حالا الان با سمعک می‌تونه بهتر حرف بزنه؟

انشالله که خیره نگران نباش غصه هم نخور.... حالا الان با سمعک می‌تونه بهتر حرف بزنه؟

تازه بیست روزه داره سمعک استفاده میکنه‌.که متاسفانه با سمعک هاش ارتباط خوبی برقرار نکرده و در طی روز فقط یک ساعت میزاره 

تازه بیست روزه داره سمعک استفاده میکنه‌.که متاسفانه با سمعک هاش ارتباط خوبی برقرار نکرده و در طی روز ...

خب طبیعیه دیگه... یه کم زمان می‌بره تابتونه عادت کنه

الهی که به حق همین لحظه خدا دل همه مادران مهربون و شادکنه

خب طبیعیه دیگه... یه کم زمان می‌بره تابتونه عادت کنه الهی که به حق همین لحظه خدا دل همه مادران مهرب ...

ممنون.به خدا شبا از فکر و خیال خوابم نمی‌بره.از آینده ی دخترم وحشت دارم

ممنون.به خدا شبا از فکر و خیال خوابم نمی‌بره.از آینده ی دخترم وحشت دارم

میفهمم چی میگی منم همیشه وهر لحظه بهش فکر میکنم 

خیلی سخته.... اما سعی کن این حس و تورفتارت با دخترت 

انتقال ندی

بچه ها خیلیباهوشن 

من وقتی پسرم و بردم دکتر گفتاردرمان

اونجا گریه کردم

همون لحظه پسرم اومد واستاد جلوی من شروع کرد گریه کردن

قشنگ حسم و گرفت....

دختر قشنگت و همینجوری که هست بپذیر بهش عشق بده

بغلش کن

تو یه مادری و سرتاسر نگرانی

میفهمم حالت و....

میفهمم چی میگی منم همیشه وهر لحظه بهش فکر میکنم  خیلی سخته.... اما سعی کن این حس و تورفتارت با ...

من امروز گریه کردم و دخترم یه لحظه حال منو دید.اومد بغلم کرد و اونم گریه کرد