2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از سقط پریود میشم؟

278 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تو هفته ۸ سقط داشتم حدود ۳ هفته پیش چون بقایا کامل دفع نشده بود بعد یک هفته رفتم سونو همونجا برام کورتاژ کردن ولی گفت کامل دفع نشده یکی دو روز طول میکشه تا دفع بشه بعدش خونریزیم کم میشه. ۱ روز خونریزی شدید داشتم ولی بعدش کم شد و قطره ای ازم خون میومد ولی کامل قطع نشد تا دیروز یهو بدجور خوردم زمین از دیروز دوباره خونریزی دارم مثل پریودی بنظرتون طبیعیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز سقط کردم با ساکشن  گفت دو هفته دیگه سونو بده واسه بقایا، بعد گفت تا پنج روزم خونریزی ...

خب من بعد از سقطی که تو مطب انجام دادم ۱ روز خونریزی خیلی شدید داشتم بعدش کمتر شد تا ۲ روز بعدش دوباره مثل پریودی به خونریزی افتادم و درد داشتم که یهو جنین ازم دفع شد و تا ۲ روز بعدش خونریزی طبیعی داشتم و بعدش قطره ای شد ولی از دیروز دوباره خونریزی زیاد دارم مثل پریودی این طبیعیه؟

درد نداشت؟

من تو مطب بدون بی حسی و بیهوشی مثل حالت کورتاژ برام بقایا رو با تیغ تراشید دروغه اگه بگم درد نداشت مردم و زنده شدم و از همه بدتر خونریزی شدیدی بود که داشتم تو یک ساعت ۶ تا پد عوض کردم دکتر بهم گفت اگه تا آخر شب خونریزیت کمتر نشد برو بیمارستان ولی خداروشکر کمتر شد