2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

285 بازدید | 19 پست

عید  وارد جمع شد با همه زنا روبوسی کرد ب من فقط دست داد اونم از عقب دسشو دراز کرد دعوا نکردیم تا بحال.  بنظرتون چرا اینکارو کرده ناراحت شدم شوهرم گفت از حسودیشه میخوام بدونم نظرتون چیه و چطور تلافی کنم و محل نزارم. عزیزان ب امضام توجه کنید هی نگید چرا تاپیک تکراری میزاری. لطفا و خواهشا نگید درگیر جاریت نباشه لطفا فقط نظرتونو بگید اگه نمیتونیدم مشکلی نیس میتونید چیزی ننویسید. چون من دوس دارم تاپیک تکراری بزارم با تچکر

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

با این وضع تاپیک زدنت اگر اخلاقتم همینجوریه شاید حق داشته

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جاریم همیشه اینطوریه بشدتم ادم حسودیه منم محلش نمیذارم شدم مث خودش

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

استارتر بیکاری هی رفتاراشو مرور میکنی و اعصاب خودتو خوردمیکنی؟

خب روبوسی نکنه،چه اهمیتی داره 

شماام دفعه ی بعد دیدیش روبوسی نکن باهاش🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مثلا چجوری محل نمیزاری که متوجه بشه

قبلنا هر وقت میدیدمش میرفتم جلو دست میدادم با خنده گرم احپالپرسی میکردم دیدم این منو میبینه دهنشو کج میکنه قیافش میره تو هم الان میبینمش از دور سلام میدم فقط

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
2810