2777
2789
چششش 🥰 برین گمشین عاشقا ی امشبو نیستم😁🙏🏻

به گوشم مژدهٔ وصل از در و دیوار می‌آید 

دلم هم میتپد الله امشب یار می‌آید 

سپند آتش شوقم که هردم هاتفی دیگر

بگوشم می‌زند کان آتشین رخسار می‌آید

بسوی در ز شوق افتان و خیزان میروم هر دم

تصور می‌کنم کان سرو خوش رفتار می‌آید

عبیر افشان نسیمی کاینچنین مدهوشم از بویش

ز عطرستان آن گیسوی عنبریار می‌آید

چو دایم از دو جانب می‌کند تیز آتش غیرت

اگر می‌آید امشب جزم با اغیار می‌آید

مدام از انتظار وعدهٔ او مضطرب بودم

ولی هرگز نبود این اضطراب این بار می‌آید 

بفهمانم به دشمن چون ببرم پایش از بزمت

که از بی‌دست و پائی این قدرها کار می‌آید

چو نبود عشق عاشق سرسر هر چند لیلی را

سر مجنون نباشد بر سرش ناچار می‌آید

چه نقصان محتشم گر دل رود بر باد ازین شادی

به حمدالله که گر دل می‌رود دلدار می‌آید

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به گوشم مژدهٔ وصل از در و دیوار می‌آید  دلم هم میتپد الله امشب یار می‌آید  سپند آتش شو ...

ای جان عزیزم 😍 

مال من بود🙃؟ 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
حدسم قبل تاپیکات بود،اما بعد ازاینکه یه نگاهی انداختم مطمئن شدم

باریکلا

تحت تاثیر قرار گرفتم دقبق بود 

بنظرت چطور میتونم خوش اخلاق و صبور باشم؟

متاسفانه خیلی قانون مدارم 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
منم بوگو

باشه🤧

نمیدونم درست باشه یانه. 

احساس میکنم حرف مردم واست مهمه،دوس داری شیک و طبق مد روز باشی. یکمی استرسی هستی.خیلیم اعصاب نداری.

البته نمیدونمم درسته یا نه.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
باشه🤧 نمیدونم درست باشه یانه.  احساس میکنم حرف مردم واست مهمه،دوس داری شیک و طبق مد روز باشی ...

درسته 🤧🐧🥺

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
تا همین حد که ؛ به فلسفه علاقه مندی، به دین تا جای ممکن پایبندی. سعی میکنی ادم خوش اخلاقی باشی و دل ...

ولی خدایی خیلی برگام ریخته😂😂

اونجایی که گفتی سعی میکنم خوش اخلاق باشم خیلی جالب بود چون کمتر جایی به زبون آوردم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
باریکلا تحت تاثیر قرار گرفتم دقبق بود  بنظرت چطور میتونم خوش اخلاق و صبور باشم؟ متاسفانه خیل ...

اره کاملا مشخصه قانون مداری اما یه مشکلی داری اونم اینکه وسواس داری.

ینی فکر میکنی باید همه چیز  رو درست کنی و همه چیز سرجای خودش باشه. این خیلی بده،یادت باشه تو ننیتونی همه چیز رو سرجاش بچینی‌ درحد توان خودت تلاش کن.

درمورد سوالت که پرسیدی چجوری خوش اخلاق و صبور باشی باید بگم اگه فهمیدی به منم بگو.🥰😅

تو تا حد تقریبا زیادی شبیه منی.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
ولی خدایی خیلی برگام ریخته😂😂 اونجایی که گفتی سعی میکنم خوش اخلاق باشم خیلی جالب بود چون کمتر جایی ...

از بچگی حس شیشمم قویهههه😂

اره کاملا مشخصه قانون مداری اما یه مشکلی داری اونم اینکه وسواس داری. ینی فکر میکنی باید همه چیز &nb ...

اره

دلم نمیخواد دنیا خراب بشه یا ادم ها اذیت بشن 

دوست دارم یه دنیای قشنگ بسازیم که همه توش آرامش دارن 

ولی خب بقول شما من نمیتونم تنهایی این کارو کنم

دارم روی ذهنم کار میکنم که دیگه بهش فکر نکنم و در حد خودم تلاش کنم 

عزیزم😁

واقعا از همه جهت؟

از بچگی حس شیشمم قویهههه😂

خیلی باریکلا داری😁👌

2810