2777
2789
عنوان

بابا دلم تنگ شده خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
۲ ماهه کات کردیم....اون کات کرد رفت با دعوای شدیددد  تاپیک کلانتری برد منو اگه امکانش هست بخون ...

ناراحت نشو، ولی مردا از یه جایی یه بعد دیگه خشته میشن و دنبال بهونن تا کات کنن، ببین تو باید کنار بیای، منم این اتفاق برام افتاده، میدونم خیلی سخته 

ناراحت نشو، ولی مردا از یه جایی یه بعد دیگه خشته میشن و دنبال بهونن تا کات کنن، ببین تو باید کنار بی ...

اوهوم ....

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوهوم ....

حالا باید به این فکر کنی چی حالتو خوب میکنه، زمان از دست نده، از الان شروع کن، شده پیش روانشناس برو، برو باشگاه، کتاب بخون، فیلم ببین، من این تجربه رو چند سال پیش داشتم و الان پشیمون چرا حالمو بد کردم و یه مدتی به هیچ کاری نرسیدم 

حالا باید به این فکر کنی چی حالتو خوب میکنه، زمان از دست نده، از الان شروع کن، شده پیش روانشناس برو، ...

شما چند سالتونه الان؟

امکان داره برگرده بنطرتون؟

بلاکم کرده از همه جا‌...

شما چند سالتونه الان؟ امکان داره برگرده بنطرتون؟ بلاکم کرده از همه جا‌...

من  37 سالمه، گسرا اصولا میرن دوراشون و میزنن و وقتی ببینن کسی مثل نفر اول دوسشون نداره شاید برگردن، حالا تو چندتا راه داری، اول اصلا نشون نده مهمه برات، خودتو بزن به بیخیالی، از خودت و حال خوبت استوری بذار جایی که ببینه، یه جوری باید به گوشش برسه حالت الان خوبه و خوشحالی

من  37 سالمه، گسرا اصولا میرن دوراشون و میزنن و وقتی ببینن کسی مثل نفر اول دوسشون نداره شاید بر ...

از همه جا بلاکم کردهههه .....هیچ راهی نیست استوری بزارم ببینه خوشحالم‌‌‌‌‌....فقط عکس پروفایلمه که اونم اگه تند تند عوض کنم میفهمه برا اونه