2777
2789
عنوان

بابا دلم تنگ شده خسته شدم...

197 بازدید | 20 پست

ترخدا برا ارامص دلم دعا کنید...۲ ماهه جدا شدم دارم میمیرم....

ممنونم ازتون...

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

انشالله دلت آروم باشه زیبا.. سعی کن بپذیری این جدایی رو و باهاش کنار بیای مطمئن باش خیری توش نبوده و لایقت نبوده برا همین جدایی اتفاق افتاده میگه از جدایی ها اعتراض نکنیدچون خدا مکالماتی رو شنیده که شما نشنیدین🙂😉

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
انشالله دلت آروم باشه زیبا.. سعی کن بپذیری این جدایی رو و باهاش کنار بیای مطمئن باش خیری توش نبوده و ...

هعی خواهر.....مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی خواهر.....مرسی

میدونم الان حالت چطوریه میدونم حتی حوصله خوندن و جواب دادن نداری من تجربه کردم عزیزم.. جدی بهت میگم دنیارو به ی آدم خلاصه نکن خدا بهترشو سر راهت قرار میده کسی که لایقت خودتو نباز 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
میدونم الان حالت چطوریه میدونم حتی حوصله خوندن و جواب دادن نداری من تجربه کردم عزیزم.. جدی بهت میگم ...

دلم خیلی تنگ‌شده خیلی....یهو گریم میگیره انقدر دلم تنگ شده😭۴ سال باهاش بودم‌‌.‌...

میدونی یه کتاب معرفی میکنم بخون، سفر رو نوشته الکس نیوتن، خیلی مباحث و تقدیرا رو متوجه میشی، گاهی یه ...

اره ولی بخدا گفتنش اسونه....دلتنگی زبون نفهمع

هعی خواهر.....مرسی

سوره ضحی یازده بار بخون فوت کن به نارنج بنداز اتبش تو نت هست

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
نارنجو کجا بندازم؟

تو نت بزن ببین چی نوسته اتیش فکر کنم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
نه چرا اینجوری فکر میکنی، من میتونم راهنماییت کنم

الان دیدم مرد هستید.

میشه بگید کِی برمیگرده؟  ۴ سال باهاش بودم دعوای شدیدی کردیم ولی دوستم داشت بالخره..

چند وقته رفته، سر چی کات کردی؟ 

۲ ماهه کات کردیم....اون کات کرد رفت با دعوای شدیددد 

تاپیک کلانتری برد منو اگه امکانش هست بخونید توضیح کامل دادم اونجا....