2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوندم ولی منصرف شدم کلا ول کردم فعلا میبینی چقد منابعش چرته

همون منابعش یه طوریه باور کن کتابهای دانشگاه بیارن تو یه روز پنجاه درصدش میتونم حفط کنم این کتابها رو دو ساعت میخونی بعد میبینی ده صفحه رفتی جلو 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
همون منابعش یه طوریه باور کن کتابهای دانشگاه بیارن تو یه روز پنجاه درصدش میتونم حفط کنم این کتابها ر ...

منابع کلا جوریه

طلبه ها و اخوندا بتونن در بیان

یه کتاب تخصصی نیس 

همش وصبت نامه میثاق نامه

جدال دو اسلام. تاریخ و تمدن همشش کتابا اسلامی انقلابی

منابع کلا جوریه طلبه ها و اخوندا بتونن در بیان یه کتاب تخصصی نیس  همش وصبت نامه میثاق نامه ...

من فقط با اندیشه و همرزمان انس گرفتم چون تو آموزگاری خونده بودم مرحله سخت رد کردم 

سایت های کلی و مبانی هم خیلی سخته یه طوری بود که با خودم گفتم واقعا من این ها رو برای آموزگاری خوندم ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من فقط با اندیشه و همرزمان انس گرفتم چون تو آموزگاری خونده بودم مرحله سخت رد کردم  سایت های کل ...

شمارو‌نمیدونم

ولی من میخونمم یادم میره این‌کتابارو.

مهم اینه بخونی یادت بمونه و تست بزنی. 

از خیلیا میپرسم مزگن خوندیم ولی خو‌گیج شدیم هیچ نمیفهمیم تستارو

شمارو‌نمیدونم ولی من میخونمم یادم میره این‌کتابارو. مهم اینه بخونی یادت بمونه و تست بزنی.  ا ...

اره تو تست زنی اذیت میشم 

حالا گفتن آزمون های جهاد خیلی آسون تر از سنجش هست خدا کنه مثل آموزگاری سوالات مفهومی نباشه

اره تو تست زنی اذیت میشم  حالا گفتن آزمون های جهاد خیلی آسون تر از سنجش هست خدا کنه مثل آموزگا ...

من که ول کردم

طبق اطلاعات قبلیم و شانسم تستا میزنم.

۵۰۰ صفحه رو‌مگه میشه خوند والا حوصله مخاد.

به قول شما کتابا خومون بود راحت میخوندیم

الان زیست شناسی بود با علاقه ۷۰۰ ص میخوندم