2777
2789

ببخشید ولی اگه حساسیت داشتی دور از جونت همونجانشون میداد  

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

همینکه تاپیک زدی یعنی خوبی. من بعد تزریق تا از روی تخت پاشدم غش کردم😁😁

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا بدون تست نباید پنی سیلین بزنن.ما یکی از اقواممون سر این که حساسیت داد سر پنی سیلین مرد از ...

حالا نگو بنده خدا اگه حساسیتم نداشته باشه از ترس سکته می‌کنه 😐😂

آرامش افسانه‌ست ، ما زاده‌ی دردیم 🕊️. 
نه هیچ چی

پس استرس نداشته باش ،الان که دیگه زدیش،من زیادپنی سیلین بابت مشکلی که داشتم تزریق کردم حتی یکبار به اصرار پرستار تست گرفته ازم گفت اگه قرمزی یا خارش داشتی نمیزنم ولی خداروشکر عوارضی نداشتم شماهم اگه عوارضی نداری نگران نباش 

ببخشید ولی اگه حساسیت داشتی دور از جونت همونجانشون میداد  

بابا این سرماخوردگیم سی روزه تو بدنمه دکتر نرفته بودم رو اعصابم بود گلاب به روت خلط و اینا....گفتن حساسیت داری نزن نداری بزن من گفتم هر چی میخواد بشه بشه دیگه خسته شدم از این وضعیت 

بابا این سرماخوردگیم سی روزه تو بدنمه دکتر نرفته بودم رو اعصابم بود گلاب به روت خلط و ا ...

😬😬😬😬😢😢😢😕😕😕😕

آخ آخ سرماخوردگی جدید 😩😩😩😩😩

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810