2777
2789
عنوان

کیپی بینی کودک بدون آبریزش

96 بازدید | 8 پست

خانما چند وقتیه دخترم شبها بینیش کیپه سخت نفس میکشه و خروپف میکنه دلیلش چی میتونه باشه آبریزش بینی و گلو درد نداره فقط موقع خواب مشکل داره

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دستگاه بخور خیلی کمک کننده است ممکنه از خشکی هوا باشه و البته حساسیت های فصلی

اخه حساسیت باید یه ابریزشی گلو دردی چیزی داشته باشه این فقط دماغش کیپه صدا میده

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حساسیت که سرما خوردگی نیست

بعضی ها حساسیت بینی دارن بعضی ها گوش واسه بعضی ها هم میشه سرفه و عطسه

من‌خودم و پسرام حساسیت بینی داریم هیچ علائم دیگه ای هم نداره

گرفتگی بینی

خشکی مخاط بینی

یا سوزش و خارش صورت مثلا این علائم میتونه تکی یا همه با هم باشه

شاید هم از حساسیت نباشه

لوزه هاشو دکتر چک کنه

یا چیزهایی مثل پلیپ بینی 

ان شاءالله که چیز جدی نیست

حالا شما دستگاه بخور رو امتحان کن اگر خوب شد واسه همین خشکی هواست

سلام عزیزم شما هنوز سایت میاید؟سوال داشتم در مورد پره اکلامپسی

گاهی سر میزنم بپرس عزیزم

عکسی که فرستادم براتون اومد؟

اینجا دوازده هفته و پنج روزم و سونو داپلر دادم و اینو گفتن ،بارداری دومم و تو اولی اصلا مشکل فشار خون و مسمومیت نداشتم ، حالا الان دکتر گفته شبی یه آسپرین ۸۰، در کل اوضاع ممکنه خطرناک باشه؟ با آسپرین به جنین آسیب نمیرسه؟؟

عکسی که فرستادم براتون اومد؟اینجا دوازده هفته و پنج روزم و سونو داپلر دادم و اینو گفتن ،بارداری دومم ...

حتما اسپرین بخور من علاوه بر اسپرین هپارینم مصرف میکردم گاهی شریان های رحمی مقاومت داره خون باید رقیق بشه خیر هیچ مشکلی برای جنین پیش نمیاد و به خونرسانیشم کمک میکنه