2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
میدونید این کار بچتون جز عادی ترین رفتار هست ؟؟ فکر کنین بچه ای ک درکی از حل و رسم نداره ما دلمون ب ...

ممنون از شما...ولی کلاس های توجه و تمرکز هست ک میگن  بچتون میکنه پس ب نظرم اقتضای سنشه 🌷

خیلی لطف کردین

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بچه حدود دو سال ، کامل حرف نمیزنه،  یاد گرفته با اذیت کردن بقیه میخنده ، مخصوصا تو مهمونی . چیکارش کنیم ؟ نگید توجه نکن و ... به خودش ممکنه اسیب بزنه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

سلام دخترم ۵سال و ۳ماه  هست ازفیلم شبکه ۲ ترسیده

دستشویی که میخواد بره میترسه به من میگه تو هم بیا تو دستشویی وایستا نمیدونم برم یانه تا دم در میرم ولی میگه بیا تو میترسه چیکارکنم به نظرتون 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

منم شوهرم از ازدواج قبلیش یه دختر داره خودم بزرگش کردم ۸ سالشه زندگیمونو داره نابود میکنه هر شب کاری میکنه منو پدرش دعوا کنیم.خیلی کثیفه حتی میره دستشویی خودشم نمیشوره‌.از هزجی مشاور و روان شناسه نا امید شدیم دینه ففط میشینم گریه میکنم از دستش

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

دختر من ۷ساله است پرخاشگری و عصبی هست چیز خلاف میلش باشه هر جا باشه همونجا بلند جیغ و داد میکنه 

یا همه نقطه ظعفشو فهمیدن ازش وسیله هاشو میگیرن بعد این ساعت ها جیغ میزنه گریه میکنه 

معلمش میگه تو مدرسه جرات ندارم بگم برو صندلی عقب بشین چهرشو خشمگین میکنه دستشو میزاره رو گوشش جیغ میزنه یا گریه میکنه میگه من نمیرم 

از پارسال پیش دبستانی اینطوری هست 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

دوتا سوال مهم اول اینکه داداشم هشت سالشه اصلا تمرکز نداره رو درساش دوم اینکه ده بار صداش مبکنیم به زور جواب میده انگار نمیشنوه اصلا بازی های کامپیوتری خیلی انجام میده نگرانشیم چکار کنیم؟ 

دوم اینکه کنجکاوی های جنسیش شروع شده رفتع با دختر خالم کنجکاو شدن ناحیه جنسی همو ببینن ما بد برخورد کردیم ولی باهاش صحبتم کردیم که اشتباهه نمیدونیم الان باید باهاش چکار کنیم ، مامانم نگرانه که بازم بکنه فقط یاد بگیره در اینده مخفی کاری بکنه نمیدونیم واقعا میشه کمک کنید؟

عزیزم داداش کوچولوی من کلاس دومیه از بچگی به شدت شلوغ و شیطون بود اصلا یه جا بند نمیشد خیلیم با دل و جرعت بود از هیچی نمیترسید

حالا زد تابستون  رفتیم بیرون دزد اومد خونمون همه جای خونه رو به هم زده بود این بچه از وقتی اون صحنه هارو دید خیلی ترسو شده 

شب میترسه از اتاقش بره تا اشپزخونه اب بخوره یا مثلا قبلا تنهایی میرفت تو حیاط بازی میکرد الان اصلا جرعت نداره بره حیاط و پارکینگ اگه بره هم دیگه مجبوری میره

به شدت هم اروم شده وقتی خونه باشه فقط میشینه یا خودش بازی میکنه یا تلویزیون میبینه اصلا دیگه خبری از ورجه وورجه و شیطنت نیست خیلی سست و تنبل شده انگار ما هرچقدر باهاش حرف میزنیم و از وجود دوربین و نرده و اینا میگیم براش فایده نداره کلا انگار ترس رفته تو جونش

باید چیکار کنیم

عزیزم داداش کوچولوی من کلاس دومیه از بچگی به شدت شلوغ و شیطون بود اصلا یه جا بند نمیشد خیلیم با دل و ...

یبار خونه همسایمون رو دزد طد .من ب عنوان ادم بالغ و بزرگ تا مدتها خوکه تنها نمیموندم .اینو گفتم ک بدونی رفتار بچه کاملا عادیه ....

بجای صحبت کردن و انگیزا دادن ک یوقتا عکس جواب میده و ببشتر باعث ناامنی میشه باید عمل کنید 

هرگز ترس بچه رو نادیده نگیرین 

نگو ترس نداره 

یه اسباب لازی کوجولو بخر ک تو جیب جا ش 

بگو این قدرت تو،کمکت میکنه ادمای بد ازت فاصله بگیرن .تو قدرت جادویی داری 

وقتی گفت میترسم بدون توضبح دادن بگو امشب باهم بخابیم؟؟

امروز باهم بازی کنیم؟؟؟

امروز باهم دزد و پلیس بازی کنبم؟؟؟

باید بهش ثابت کنین ک قرار نیست همیشه از این اتفاقا بیوفته

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتا سوال مهم اول اینکه داداشم هشت سالشه اصلا تمرکز نداره رو درساش دوم اینکه ده بار صداش مبکنیم به ز ...

سلام عزیزم 

عدم تمرکزش بخاطر بازی های کامپیوتری 

بچههایی ک عدم تمرکز دادن پیشنهاد من اینه برای درست خوندن حتنا برن اتاقی ک تقریبا خلوت باشه ،چبزی نباشه ک نظرشونو جلب کنه 

دوم اینکه یه تایمی بزارید حتما ،و از الان قانون رو یاد پسرامون بدین 

یاد گرفتن قانون برای پسرامون خیلی واجبه 

برای بازی کامپبوتری حتنا تایم بزارید و اگه گوش نداد واقعا چند روز از اون بازب محرومش کنبن .نترسین بچه عقده ای نمیشه .فقط قوانین رو یاد میگیره ک میپذیره حونه قانون داره

اون بچه زمانی ک بازی میکنه قطعا چیزی رو نمبشنوه،چون مغز اقایون تک بعدی 

یا شاید هم خیلی صدا میزنید ک اهمیت نمیده و خسته میشه 

کنجکاوی جنسی طبیعی .برای همین میگم تو سن کمتر جدی بگیرید .نقاط خصوصی کاملا خصوصب و شخصیه .هر چیزی ک زیر لباسه شخصبه 

کسی جز مامان و بابا حق دیدن نداره ،اون هم تا یه سنی 

سهی کنیم کنجکاوی هارو خودمون رفع کنیم 

وقتی پرسید تا حد فهمش توضیح بدیم،اناتومی بدن خانم و اقا رو نشون مبدیم 

تاکید میکنیم تحت هیچ شرایطی حق نداریم نقاط شخصی هیچ دختر. پسری رو ببینیم و دست بزنیم 

شعی کنین لباسای خیلی باز نپوشید و بدون لباس هرگز حمومش نکنبن .جلوش لباس عوض نکنین حتا مادرتون

حتما بفرستیدش ورزش 

کمی از بازی انلاین فاصله بگیره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40