2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
میره مهمونی مثلا خودش میگ فلان خوراکیو دارین بخوریم در واقع گشنش باشه بپرسن گشنه ای یا نه غذای مورد ...

اصلا عیبی نداره ک تفاضا رو ب زبون میاره 

حالا یا طرف مقابل میگه بله دارم ،یا میگه نا ،و این خوبه ک بچه شرایط رو درک میکنه و با نه شنیدن اشنا میشه ،ک همیشه طبق خاسته ما پیش نمیره ....

اما این سن به درک نسبی رسیدن 

میوونبد زمان مناسب ،وقتی تنهایید جدی و دوستانه و بدون دعوا صحبت کنین 

ک مثلا فقط خونه مامان بزرگ یا خاله میتونیم چنین درخاستی داشته باشیم 

بقیه جاها ما مهمونیم ،واین کار خوبی نیست 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من درباره مشکل یکی از بستگان سئوال دارم . در رابطه با  دختر حدود چهارده ساله ای که پدرش اخلاق خاصی داره و اصلا با دخترش صحبت و گفتگو نمیکنه یعنی اصلا اونو مخاطب قرار نمیده مگر برای درخواستهایی مثل اینو بردار و اونو بیار و... و اصلا ارتباط کلامی و عاطفی خاصی باهاش نداره مادر هم درگیر برادر و خواهر کوچکتر این دختر خانمه با توجه به اینکه این دختر تو سن بلوغه ممکنه چه مشکلاتی براش پیش بیاد و راه پیشگیری چی هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا بازی فکری براش تردست خریدم اگر ۳۰ ثانیه بازی کنه بعد کلا توجه نمیکنه و میره.یا کتاب کار مناسب س ...

میدونید این کار بچتون جز عادی ترین رفتار هست ؟؟

فکر کنین بچه ای ک درکی از حل و رسم نداره ما دلمون بخاد بشینه کتاب حل کنه و تمرکز کنه 

یا نیم ساعت بشینه مثلا بازی فکری کنه 

شما بشین باهاش بازی مورد علاقش و جذاب رو انجام بده ببین چجوری همراهیت میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا عیبی نداره ک تفاضا رو ب زبون میاره  حالا یا طرف مقابل میگه بله دارم ،یا میگه نا ،و این خو ...

قدرت نه شنیدن و درک کردنشو خیلی براش تمرین کردم و عادیه براش کنار میاد

ازش بپرسن چی میل داری ریلکس میگه فلان چیزو

مثلا چن شب پیش رفته بود مهمونی براش کله پاچه اوردن گفته من گوشت نمیخورم اگ پیتزا هس میل دارم۰😬

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
با اینکه اصلاااااا بعد خرابکاری دعواش نمیکنیم راه حل مشکلو یادش میدیم مطمئنش میکنیم هرقدر کار بدی بک ...

خب ارابکاری باز خودش یه داستان دیگست 

یکبار توصیح میدی اما مجدد تکرار میکنه ،شاید خوب توضیح ندادی 

اگه خطرناک بود ک جدی مانع میشید 

اما گاهی خسارتی نمیزنه،یا خطر جانی نداره ،شما دو بار با ارامش توضیح مبدی اما ایندفعه پنهانی اونکار رو میکنه ک مامان باز نیاد برای من توصیح بدا ،جون هزار بار شنیدم و برام اهمیت نداره 

پس اینبار ما جدی حرف میزنیم ،و قاطعانه میگیم وسیلهها برای خراب کردن نیستن 

اسباب بازی مورد علاقش رو میدیم دستش و میگیم اجازه داری اینو خراب کنی و دیگه نداشته باشیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه پسره ۶.۵ سالس

جلب توجه تو بچهها کاملا عادیه 

تو دخترا کمی بیشتره 

مثلا بچه ای ورزشکاره ،تو جمع حرکات ورزشی انجام میده ک تشویق شه ،دیده شه 

چیز بدی نیس 

باعث بالا رفتن اعتماد بنفس میشه ....

اما حد و مرز رو تعین میکنبم ( برای حلب توجه نقاط خصوصی رو فاکتور بگیرن )

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جلب توجه تو بچهها کاملا عادیه  تو دخترا کمی بیشتره  مثلا بچه ای ورزشکاره ،تو جمع حرکات و ...

نه ازون مدل کارا نمیکنه مثلا با صورتش شکلک درمیاره حرصم میگیره😅یا نهایت ب شوخی یدونه میزنه در میره اینم حرصمو درمیاره

یجورایی فک میکنم جوگیر میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب ارابکاری باز خودش یه داستان دیگست  یکبار توصیح میدی اما مجدد تکرار میکنه ،شاید خوب توضیح ند ...

مثلا چندین بار پیش اومده بازی یا انیمیشن یواشکی تو گوشیم دانلود کرده با اینکه اجازه میدم لهش اما انجامش داده یواشکی بعدا فهمیدم

چ برخوردی داشته باشم اینجور مواقع بهتره؟

بازیش شوخیش همه چیش کتک زدنه الان یه گازی گرف شوهرمو دادش رف اسمون مثلن داش بازی میکرذ تو مهد یه دخت ...

یه کاغذ بچسبون ب در اتاقش 

بگو برای کارای خوب و کارای بد 

اگه امروز اینوکار رو نکنی (مثلا نزتی،گاز نگیری) یه ستاره میگیری 

و ستاره ها ک بشن ۵تا فلان خوراکی رو میگیری 

و این ندت واقعا توراکی مورد علاقش رو نخرید 

اما اگه امروز بابا یا مامان یا ... بزنی دوتا از ستارههات رو از دست میدی ،و برای مثلا یک هفته فلان وسیله مورد علاقت رو از دست میدی 

و واقعا انجام بدید ،قطعا جوابه 

زدن اصلا خوب نیس 

شاگردایی دارم ک الکی دوستاشون میزنن ،و واقعا مجبورم تنبیه کنم ،تنبیه بدنی هرگز ،اما خب تنبیه اینه بقیه میرن بازی ،اما اون باید تو کلاس بمونه 

بعد گذشت ۴ماه خوب شد ،یوقت از دستش در میره اما سریع عذرخاهی میکنه 

مامانش میگه حتا تو خونه هم خیلی خوب شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن نمیگه ولی سر درس خوندم اگه به مشکلی برسه سریع گریه میکنه احساس میکنم همش فک میکنه تو مدرسه نباید چ ...

خیلی بهش این حس رو القاح کردید ک اگه نخونی معلم دعوا میکنه؟

اگه ننویسی صفر میشی؟؟

قطعا یحای کار میلنگه 

این بچه حس عذاب وجدان داره 

همش میخاد بهترین باشه 

اگه روزی نمره ۲۰ بشه ۱۹/۹۹ دنیاش ب اخر میرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من درباره مشکل یکی از بستگان سئوال دارم . در رابطه با  دختر حدود چهارده ساله ای که پدرش ا ...

راه پیشگیریش خانوادشن ...

والا بااین توصیفات اون والد نیاز ب درمان دارن 

سن بلوغ حساس ترین سنه

باعث میشه بچه از فرط تنهایی ب ارکسی و هر رابطه ای پناه ببره برای دیده شدن و دریافت محبت 

متاسفانه از دست کسی کاری ساخته نیس ،چون کسی بااون دختر زندگی نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدرت نه شنیدن و درک کردنشو خیلی براش تمرین کردم و عادیه براش کنار میاد ازش بپرسن چی میل داری ریلکس ...

خب نمیخوره دیگه 

باب نیل بجه نیس 

ولی شما میتونی سر سفره بگی منم اندازه تو بودم این غدارو دوسش نداشتم ،مامانم برام پنیر میاورد ،دوست داری امتحان کنی؟؟

الان فقط پنیر و کله پاجه داریم 

قول میدم یه شب دیگه حتما برات پیتزا بگیرم ...

بچهها هرچی تو سرشون باشه ب زبون میارن 

ولی درخاست عجیبی نداشته ،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راه پیشگیریش خانوادشن ... والا بااین توصیفات اون والد نیاز ب درمان دارن  سن بلوغ حساس ترین سن ...

بله واقعا وضعیت ناراحت کننده ای هست منم احساس میکنم ممکنه به سمت جنس مخالف کشیده بشه.