2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
تاحالا ب خاستههاش نه گفتین ؟یا اینکه هرجی خاست فورا تهیه کردین ؟

جوری نیست که هر چی خواست آماده باشه.ولی خوب من و همسرم کلا پدر وماپررسهل گیری هستیم ومیدونم این خودش یه معظل بزرگه

سلام عزیزم

پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه..ی دختر ۵ ساله دارم

متاسفانه دو سال و خورده ایه امدیم.شهر غریب و هیچکسو اینجا نداریم

دخترم بیرون با هیچکی صحبت نمیکنه.سوال بپرسن ازش خودشو میزنه کوچه علی چپ

بعد اینکه دو تاشون خوب صحبت نمیکنن..دخترم بعضی کلماتو اشتباه میگه..از بس هم درستو بهش گفتم.دیگه هر وقت درست کلمه رو بهش میگم میگه ولم کن بزار راحت باشم و اینکه خجالتی ام هست

پسرمم کره ای صحبت میکنه..درکش خوبه..ولی کلماتو جمله نه

حالا مشکلم اینه ک پسرم اصلا جیش پی پیشو نمیگه🤕

من خیلی وقته شروع کردم  بردمش دسشویی یا قصری اوردم و جیش کرده

ولی تا خودم ببره جیش میکنه اصلا اذیت نمیکنه

ولی خودش اصلا نمیگه جیش داره..انگشت شمار گفته و منم از ترس اینکه بریم بیرونو خودشو کثیف نکنه پوشک میبندم براش

مخصوصا ک میریم شهرمون دیگه همش پوشکه..

نمیدونم چرا یاد نمیگیره

دخترم سریع یاد گرفت🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

پسر من ۴ سالشه تمرکز و توجهش پایینه یکم

مثلا میگم کنترل زمینه پیش پات هول میکنه نمیتونه پیداش کنه ولی بچه ب شدت باهوشیه...

مشکل بعدی اینه ک عزت نفس نداره

از حقش نمیتونه دفاع کنه اصلا و سریع میترسه از واکنش دیگران و در مقابل بی توحهی ک بهش بشه نگران میشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

به بچه ای ک تصاویر جنسی دیده چی بگم داشتم ب یکی میگفتم شنید از اون موقع رفته قایم شده خجالت میکشه 

کنجکاوی میکرد منم ی توضیحاتی دادم اما وقتی ب کسی گفتم خیلی خجالت کشید 

برم باهاش صحبت کنم🥺؟تو گوشی بازی و فیلم نامناسب هست یوهو ازش بگیریم بدتر نمیشه؟هی حذف میکنم میبینم بازم هست 

دخترم 5 سالشه. خیلی علاقه داره ب این ک بچه های بقیه حالا چ آشنا چ غیر آشنا رو بیاره خونه برا بازی کردن. منم واقعا نمیتونم هرروز بشینم تمیز کنم بچه سه ماهه دارم. علاوه بر خونه اسباب بازیش بچه ها رو میاره تو هال و دس ب همه جا میزنن و پر لکه میشه همه جا. چیکار کنم اخلاقشو عوض کنه

و همون بچه ها رو ک میاره خونه فقط موقعی ک میاره خونه و یا اگه خوراکی چیزی داشته باشه باش دوستن و خوبن در غیر این صورت اکثرا باش دعوان.میدونم خیلی اذیت میشه ولی هر چی بش میگم ولشون کن بیا خودت تنها بازی کن نرو باهاشون حرفمو گوش نمیده و وقتی همون بچه ها رو میاره من ازشون بدم میاد ب خاطر اینکه دل دخترمو شکوندن

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

سلام ممنونم بابت تاپبکتون دخترم دوسالشه.. دوماهه ازشیرگرفتم وهمه چیزش خوبه فقط دستاشومیکشه به دیواریاجایی که پوست شه بعدمیشینه پوستارومیکنه کنارتمام ناخوناش زخم شده نظرتون چیه راجبش؟ممنون میشم جواب بدید

سلام پسرم قبلا اینجور بود ولی یمدت بخاطراینکه تمیتونم اونقدرا وقت بذارم یا جائی برم بیشتر وابسته تلویزیون شده.و وقتی تلویزیون خاموش میکنم،وصدایی نباشه میگه تلویزیون روشن نیست میترسم.و وقتی میره دسشویی تو حیاط تنها نمیره میگه باید بیاید میترسم.و درکل حتما باید حضور فیزیکی یا صداییمو داشته باشه وگرنه میترسه میگه تو سالن باش نرو تو اتاق اگر برم سریع دنبالم میاد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سلام پسرم قبلا اینجور بود ولی یمدت بخاطراینکه تمیتونم اونقدرا وقت بذارم یا جائی برم بیشتر وابسته تلو ...

حتی تنها تو حیاط نمیره بازی،وقتی کپچیک بود تنهایی بازی میکرد.الان همش میگه با کی بازی کنم.باید یاخودم یا باباش بازی کنیم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سلام عزیزم پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه..ی دختر ۵ ساله دارم متاسفانه دو سال و خورده ایه امدیم.شهر غریب و ه ...

دخترتون مهد با کلاس میره؟؟؟

منظورتوک از کره ای صحبت کردن پسرتون یعنی نامفهوم حرف میزنه؟؟؟

خب شاید زود از پوشک گرفتید و بچه امادگی نداشت ،سعی  کنین خودتون ببرید تا یاد بگیره....

چون همه بچهها تو سن دو و سه سالگی امادگی اینکار رو ندارن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام  پسر من ۴ سالشه تمرکز و توجهش پایینه یکم مثلا میگم کنترل زمینه پیش پات هول میکنه نمیتونه ...

اینکه نمیتونه پیدا کنه تا حدودی عادیه ،چون اکثر بچهها اینطورن 

این ربطی ب تمرکز و توجه نداره 

ولی برای اینکه بجه اجتماعی داشته باشید حتنا وارد جمع هم سن و سالاش  بشه ،حتما 

ب مرور درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به بچه ای ک تصاویر جنسی دیده چی بگم داشتم ب یکی میگفتم شنید از اون موقع رفته قایم شده خجالت میکشه&nb ...

چندسالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم 5 سالشه. خیلی علاقه داره ب این ک بچه های بقیه حالا چ آشنا چ غیر آشنا رو بیاره خونه برا بازی کر ...

چرا دخترت رو نمیفرستی مهد ؟؟؟

بازی کردن با هم سناش جز طبیعی ترین خاسته این بچست ،انا اینکه با خوراکی بچهها رو جذب کنه یعنی  باج دادن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر ۷ساله ای که اصلا حرف شنوی نداره،یه حرفی که میزنم ۵دق۱۰ دقه دیگه انجام میده همون لحظه انگار نه ان ...

با بچهها دستوری حرف نزتیم .....

اگه میخای حرف شنوی داشته باشه حتما تو جمله بندیمون دبت کنیم ....

نگو بیا مشق بنویس ،خستم کردی 

بگو تا فلان ساعت مشقا تموم شه میتونیم اون بازی رو باهم انجام بدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40