2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
۹۰درصد مواقع والد مقصر اصلی هستن و کوتاه هم نمیان  حتنا از همسرتوک بخاید تجدبد نظر کگه و از یه ...

همین الانشم میگه میخوام برم پیش اون.مادرش با یه پسر دیگه به پدرش خیانت کرد و بچه رو در ۱ سالگی رها کردو رفت

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
عااا من مادرش نیستم دخترخالمه زیاد خونمون رفت و امد داره اعصابمو خورد کرده ولی نمیخوام دلشو بشکون ...

اطرافیان ک هرگز نمیتونن کاری کنن 

خالتون باید دقت بیشتری توی تربیت دخترش بکنه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الانشم میگه میخوام برم پیش اون.مادرش با یه پسر دیگه به پدرش خیانت کرد و بچه رو در ۱ سالگی رها ک ...

بله میدونم 

دخترا همچین احساساتی دارن ، اگه میش مامانش قطعا باباش رو میخاست 

الان هیچکس جز باباش نمیتونه ب اون بچه و خودش کمک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله میدونم  دخترا همچین احساساتی دارن ، اگه میش مامانش قطعا باباش رو میخاست  الان هیچکس ...

از خده برات بهترینارو میخوام ک وقت گذاشتی یه کم اروم شدم.باور کن جز طلاق راهی نمیبینم خیلی شوهرمو دوس دارم نمیدونم بچه دار شدنمون چیزیو حل میکنه یا نه.

از خده برات بهترینارو میخوام ک وقت گذاشتی یه کم اروم شدم.باور کن جز طلاق راهی نمیبینم خیلی شوهرمو دو ...

چیزیو حل نمیکنه گلم 

چون احساسات دختر همسرت بدتر فوران مبکنه ...

باز هم میگم حتما حتما از کاربلد کمک بگیرید و با همسدتون صحبت کنین 

از الان ب فکر جدایی نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزیو حل نمیکنه گلم  چون احساسات دختر همسرت بدتر فوران مبکنه ... باز هم میگم حتما حتما از کار ...

چشم عزیز دلم بازم ممنون❤️🙏

بچه رو از تو خونه باید درست تحویل جامعه بدیم  قطعا رفتار بچهها از ما الگو میگیره جانم  ه ...

مرسی عزیزم ممنونم سعی میکنم آروم باشم بهش اگه بذاره

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
عزیزم پسرم یکسال و هفت ماهشه دستورپذیری کمی داره مثلا گوشی رو بهش بدم بگم بده بابا می‌ره میده اما ای ...

راجب اسباب بازی هاشم همچبن واکنشی داره ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط توپ رو می شناسه 

ب عنوان والد باید زمان بیشتر بزارید برای بازی و شناسایی وسیله 

نیاز نیس همه ی لوازم رو تو یک هفته یادبگیره ،قطعو زمان میبره 

اما با تکرار شما ملکه ذهنش میشه 

در قالب بازی ب رشد نغز کمک کن و دایره لغات و شناخت لوازم اطراف رو گسترش بدین 

حتما یادمیگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من دانشجو معلم رشته مشاوره ام. حقوق معلمی اصلا چیزی نیست که بشه روش حساب کرد خیلی روان شناسی و مشاوره رو دوست دارم ولی انگیزه درس خوندنم رو از دست دادم میشه لطفا راهنماییم کنید که رشتتون چی بود تا جه مقطعی تحصیل کردید چه دانشگاهی منظورم دولتی غیر انتفاعی و .... و واقعا بعد تحصیل میشه کار کرد یا باید مدرک گذاشت خاک بخوره ؟ لطفا راهنماییم کنید اینکه با کنکور قبول شدید چقدر مطالعه داشتید منبعتون جی بود شما آرزوی آینده منید کمک کنید.🥲🪴

سلام من دانشجو معلم رشته مشاوره ام. حقوق معلمی اصلا چیزی نیست که بشه روش حساب کرد خیلی روان شناسی و ...

سلام 

من فرهنگیان قبول شدم و اونجا درس خوندم

بخاطر تقویت ارتباط با شاگردا مجدد کنکور دارن رشته روانشناسی دانشگاه ازاد ،چون تایم دولتی رو نداشتم ک سرکلاس حاضرشم 

ارشد روانشناسی دارم

من نمیتونم بهتون یقین بدم ک رشته ی پولسازی هست یا خیر 

بستگی ب منطقه داره

شناخته بشید 

جذب مراجعه کننده

وگرنه بخاید روزی یکی دوتا مراجعه داشته باشید زیاد حالب نیس

1
5
10
15
20