2777
2789
عنوان

واقعا چرا بچه دار میشن ؟؟؟ 😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 78 پست
😂یا میگن حالا چون پول نداریم حق مادر شدن نداریم؟

آخ که چقدر این جمله حرص در بیاره!

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دقیقا میگه بچه ها باید یاد بگیرن با خواهر و برادر کنار بیان و باهم یه جا باشن😑 انگاری بچه ها بیست ...

دیگه میگن حریم خصوصی داشتن هم بچه رو پرتوقع میکنه😂

بچه فقط ۲ وعده ناهار و شام بقیششش زیاده خواهیه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میزنم یکم سر عقل بیان  جامعه رو دارن به گند میکشن فکر میکنی کشور فقیر چجور به وجود میاد ...

گفتن شما هیچ فایده ای نداره هم من میدونم هم شما

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یه خانم بلاگر توی اینستا دیدم به معنای واقعی کلمه نفهم ۱۰ تا بچه توی یه خونه دو خوابه کلی هم تبلیغ ...

دقیقا

من بدون اغراق از دیدن همچین خانواده هایی تهوع میگیرم

این حجم از بیفکری و بیخود بودن برام قابل هضم نیست

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
مساله اوکی بودن نیست مساله آینده که معلوم نیست قراره چی بشه من به شدت وحشت دارم از بچه دوم و اصلا ن ...

خب منم منظورم همینه وضعیت الانمون خوبه و از پسش برمیایم ولی وقتی ب اینده فکر میکنم میترسم بچه دومو بیارم 

دلیل شون رو نمیدونم  ولی کاش این تاپیک ها رو نزنید بالاخره ممکنه یک نفرشون ببینه دلش بشکنه&nbs ...

هیچ گناهی نداره 

یکی باید این حرفا رو بزنه بهشون 

اون بچه ها کار گناه دارن که هر روزم دارن سرچهار راه ها بیشتر میشن چون پدر و مادرشون پول ندارن خرج کنن.

من از سر کارم که برمیگردم یه جایی از مسیر هست که جوونا با وسایل بنایی بیکار نشستن به امید اینکه یکی ببردشون سر ساختمون دنبال کار .

این بچه تو اون سن باید مدرسه و دانشگاه باشه پدر و مادرش خرجش کنن نه اینکه دنبال یه لقمه نون سر میدون واسته !

دقیقا باید به پدر و مادری که پول نداره یه دست لباس برای خودش بخره بگیم تا بچه نیاره 

هم خودش بدبخت نشه هم بچه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

هیچ گناهی نداره  یکی باید این حرفا رو بزنه بهشون  اون بچه ها کار گناه دارن که هر روزم دا ...

شما راحت باش 

اما من شدیدا از دل شکستن حتی اگه طرف گناهکار باشه می ترسم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
دقییییییقا منم ب همین فکر مبکنم میترسم نتونم خوشبختش کنم

خیلیا میگن مگه ما وظیفه تامین اینده رو داریم؟

برای ما کی تامین کرد؟؟

جواب من اینه بله وظیفه ماست 

وگرنه اون بچه با این دلار تا زمان پیری درگیر مشکلات زندکیه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه دبیرستان معلم دینیمون میگفت قبلا یه شاگرد داشت خیلی خانواده فقیر بودن ۱۲ تا خواهر برادر و پدر و مادر توی یه اتاق ۲۰ متری دااااااغون وسط روستا زندگی میکردن خونشون نه حمام درستی داشت نه توالت در این حد😖پدر مادره همچنان در حال تولید مثل چون اتاق نداشتن همشون یه جا میخوابیدن میگفت برادرش کارای پدر مادرش دیده بود یاد گرفته بود همش از خواهرش رابطه میخواست این دختر هم جیگرش خون شده بود از معلمش کمک میخواست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

نمیدونم دلشون خوشه دیگه

اتفاقا یکی از اطرافیان ما اجاره نشینه شوهرش مغازه تولیدی داره با داداشش شریکه درآمد اونجوری هم نداره یدونه هم ماشین قراضه داره الان زنه چهارمی رو بارداره 😐 زنه ۴۵ سالشه

بچه اولیش دبیرستان میره دومی راهنمایی سومی دو سالشه چهارمی هم تو راهه

یه بار خونشونو دیدم تمام در و دیوار ها نم داده بود حتی پول درست و حسابی ندارن بتونن یه جای تمیز اجاره کنن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خیلیا میگن مگه ما وظیفه تامین اینده رو داریم؟ برای ما کی تامین کرد؟؟ جواب من اینه بله وظیفه ماست&n ...

موافقم باهاتون 

وقتی یه بچه بی گناه رو میاریم تو ابن دنیا باید ب ایندشم فکر کنیم 

خود من کلی سختی کشیدم سر اینک پدرشوهرم پشت شوهرم نبود نمیخام عروس ایندم سختی بکشه یا سر پسرم همیشه افتاده باشه بخاطر وجود پدر مادرش