2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه و کار بلد بیاین لطفا خیلی واجبه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 16 پست
اولش چرا  بعد یکی دوبار انگار بدش میاد از طعمش  یکم میخوره گریه میکنه سینم و میخواد  ...

عزیزم حیفه بخدا بچه ت سینه میگیره و دوست داره هیلی ارزشمنده. همونو بهش بده هم برای خودت خوبه هم برای بچه. 

میخوای بیشتر وزن بگیره تا جایی که میتونی شیرت زو تقویت کن، چهار مغز بخور، سه شیره، عسل، گوشت، آبمیوه، شیر، خرما، و نخودآب. اینا شیزتو مقوی و چرب می‌کنه.مولتی ویتامین پدیا بست و قطره آهن لیپیفر هم بهش بده. 

واسه اینکه شیر زیاد و پرفشار میاد میگی اذیت میشه، هر دفعه میخوای شیرش بدی، پنج دقیقه سینه تو بدوش شیرشو بریز دور، بعد بده بخوره که سبک بشه و با فشار نزنه تو گلوش. تازه اینطوری بیشتر هم وزن میگیره. چون اون شیری که اول میاد رقیقه و بعد که بچه یک ربع بمکه تازه شیر غلیظ و چرب میاد. شما شیر رقیق اولیه رو بدوش، وقتی دیدی غلیظ تر و چرب تره و فشارش کم شده بده بچه بخوره. 

من همینکارو میکردم. اوایل میدوشیدم میدیدم رقیقه مثل اینکه آب و نشاسته رو قاطی کنی، کمرنگه، بعد از پنج شش دقیقه میدیم سفید پررنگ و غلیظه میاد اونجا میدادم بچه م بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.