2777
2789

من 2 روزه زدم عالیه 

تا 2 هفته هرشب میخام بزنم 

فقط نمیدونم تاثیرش داعمه یا موقت؟کسی میدونه 

منه گیر ورمین😐😐

چجوری میزنی 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصصصلا خوب نیست اولا به مرور خارشمیگیره زیر بغلت بعدم مث سم می مونه برا غدد لنفاوی حتی اسپری هایی که آلومینیوم دارن توصیه نمیشن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من نمیفهمم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

خیلی مضره نزن دختر

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
2810