2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

219 بازدید | 14 پست

عید  وارد جمع شد با همه زنا روبوسی کرد ب من فقط دست داد اونم از عقب دسشو دراز کرد دعوا نکردیم تا بحال.  بنظرتون چرا اینکارو کرده ناراحت شدم شوهرم گفت از حسودیشه. نگید برات مهم نباشه چون دغدغم نیس فقط میخوام بدونم نظرتون چیه و چطور تلافی کنم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

شاید تو رو زیاد دیده و اخیرا دیده و خودمونی بودی براش و دیگه بوس نکرده

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر هیچ بخثی باهم نداشتید باید بگم جاریت یه آدمه حقیره که انقدر در مقابل تو احساس حقارت میکنه که اینکارو کرده. و انتقال به به یه ورت. تو هم تحویلش نگیر 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

جاری است دیگر

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

جاش بود تو هم دستت رو نمی‌آوردی جلو باهاش دست بدی روتم میکردی اون طرف😂😂😂😂😂چقدر خبیثم من

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
یعنی قشنگ از تاپیکات معلومه جیگر جاری روخون کردی که دلش نمیخواد روبوسی کنه باهات، کل تاپیکات همینه ک ...

جالبه که میگه دغدغه ام نیس  خوبه دغدغه ات نیس و صد دفعه تاپیک زدی😁

یعنی همه چیز درست میشه؟  

ببین دقیقااا عید همچین اتفاقی برا من افتاد

با همه روبوسی کردم جز جاریم و واقعااا عمدی نبود و هیییچ مشکلی هم بینمون نبوده تاحالا والبته رابطه انچنانی هم نداریم

الان ی لحظه فک کردم جاریمی😂😂

ازدر وارد شدم با برادر شوهرو جاریم دست دادم دیگه روبوسی نکردم چون چند شب پیش اونا اومده بودن عید دیدنی و روبوسی داشتیم

رفتم تو حال دیدم خواهر شوهر و مادرشوهرمم هستن

اومدم با اونام فقط دست بدم که خودشون صورتشون اوردن جلو و روبوسی کردن

همون لحظه حس کردم ممکنه جاریم بد برداشت کنه

او در بر و ایام به کام است...
جالبه که میگه دغدغه ام نیس  خوبه دغدغه ات نیس و صد دفعه تاپیک زدی😁

یعنی اینجا استارتر میاد قضیه رو جوری به نفع خودش تعریف میکنه که طرف مقابل مقصر باشه، بقیه هم رگباری پشت سرش حمایتش میکنن، اصلا از اصل قضیه از اخلاقای دوتا جاری هیچ خبری ندارن ولی قضاوت‌های اشتباه پشت سر هم، اسی هم فکر میکنه آره حق با خودشه پس جاریه کرم داره، دیگه هیچ کسی این وسط نمیپرسه از خودش بابا شاید اسی یه مشکلی داره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

تاپیکات رو دیدم خدا وکیلی چرا انقدر درگیر جاریت هستی؟ واقعا بود و نبود جاری چه فرقی به حال آدم داره؟ بود و نبود ما هم برا جاری فرقی نداره اصولا دو تا غریبه ایم که برحسب تصادف فامیل شدیم باور کن اصلا مهم نیست😐

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
2810