2777
2789
عنوان

کیا از لبتاب سر در میارن کمکم کنید

107 بازدید | 21 پست

لبتاب خریدم جای کابل وی جی ای برالی اتصال به پروژکتور نداره عادیع؟به فروشنده میگم میگه لبتابای جدید ندارن پس چطوری به پروزکتور وصل کنم ؟

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله لپتاپمن هم نداره فقط دوتا پورت USB C داره حتی USB عادی هم نداره 

پس فردا اراعه دارم میترسم ببرم نتونم وصل کنم چیکار کنم پس جای اچ دی ام ای داره 

شاید من بتونم راهنماییتون کنم لپ تاپتون چندتا پورت USB داره ؟؟ میتونید یه عکس از پورت هاش بذارید ؟

جای اچ دی ام ای داره میگه با اون میشه وصل شد به پروژکتور ولی اگه دانشگاه کابلشو نداشت چی 

جای اچ دی ام ای داره میگه با اون میشه وصل شد به پروژکتور ولی اگه دانشگاه کابلشو نداشت چی 

احتمال زیاد دانشگاه انواع کابل هارو داشته باشه 

اما شما میتونین ، یه تبدیل hdmi به vga استفاده کنین ، اگه کابل vga دارید که راحت کارتون راه میافته 

احتمال زیاد دانشگاه انواع کابل هارو داشته باشه  اما شما میتونین ، یه تبدیل hdmi به vga استفاده ...

لپتاپ من که هیچی نداره حتی USB معمولی که فلش میزنی هم نداره فقط دوتا USB C داره 

واسش کلی تبدیل خریدم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
لپتاپ من که هیچی نداره حتی USB معمولی که فلش میزنی هم نداره فقط دوتا USB C داره  واسش کلی تبدی ...

اسم این پورتها ، مینی دیس پلی پورت یا همون تاندر بولت هست ، میتونین یه تبدیل براش بخرین البته طبق نیازتون هم تاندربولت به Hdmi هست ، هم تاندر بولت به VGA

2810