2777
2789
عنوان

مامانا خواهشا بیایین😢

123 بازدید | 11 پست

خانما بچم یازده ماه و نیمه بهش میگم دست دستی دست میزنه یا میگم بای بای دستشو تکون میده یا دستشو بلن میکنه ک بغلش کنم خودش از مبل میره بالا خودشم میاد پایین مبل میگیره راه میره بعضی مواقع بابا ماما میگه ولی اشاره نمیکنه به چیزی اصلا چیزی میخواد گریه میکنه چیکار کنم؟ 

الان تو اینستا هم دیدم ک تو سن نه ماهگی باید تکون دادن سر ک یعنی نه هست رو انجام میداد اونم انجام نمیده چیکار کنم؟؟ چطوری باهاش کار کنم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه ارتباط چشمی داره و بادگیری و هوشش خوبه خودتو نگران نکن 

ره خداروشکر ارتباط چشمیش خیلی خوبه هرکی باهاش بازی کنه اونم همراهیش میکنه میخنده نگاش میکنه اهنگ بزاریم میرقصه یا حتی تقلیدش 

ولی بخاطر این دوتا خیلی نگرانم

بچه ی منم ۱۱ ماهشه. خیلی از اینایی که گفتیو نمیدونه. خیلی طبیعیه.  جای نگرانی نیست.

منم قبل اینا نگران نبودم الان ت اینستا میگفت حتما باید یاد بگیرن خیلی ناراحتم کرد

ره خداروشکر ارتباط چشمیش خیلی خوبه هرکی باهاش بازی کنه اونم همراهیش میکنه میخنده نگاش میکنه اهنگ بزا ...

نگران نباش بچه منپنج ماهش بود کلمه میگفت ده تا بد یهو حرف نزد کلا

دیگ نزدیک سه سالگی بهترشد خداروشکر

راه رفتنسم‌دور بود

الانم هوسش خیلی بهتراز بقیه بچهاس

دهنتو درگیر نکن

هربچه ای متفاوته 

منم قبل اینا نگران نبودم الان ت اینستا میگفت حتما باید یاد بگیرن خیلی ناراحتم کرد

باور نکن .بچه رو راحتش بزار،اون پیج دلش خواسته یه چیزی بگه. این کارایی که گفتی انجام میده خوبه. 

پسر من لی لی حوضک میگه ،البته به جا لی ای میگه زی زی و انگشتشو میاره کف دستم. دست خودشو هم میاره لی لی براش بگم. میرقصه، چهاردست و پا راه میره، دست از مبل و دیوار میگیره راه میره، ارتباط چشمیش هم عالیه. 

باور نکن .بچه رو راحتش بزار،اون پیج دلش خواسته یه چیزی بگه. این کارایی که گفتی انجام میده خوبه.  ...

ای جانم خدا حفظش کنه

چه بازی مناسب با سنش باهاش انجام میدی؟ 

ای جانم خدا حفظش کنه چه بازی مناسب با سنش باهاش انجام میدی؟ 

خیلی ممنون، همچنین نی نی شما هم .به جا عروسکاش باهاش حرف میزنم، عروسک و میگیرم دستم بهش صبخیر و سلام احوالپرسی میکنم از زبون خرسیش یا گربه .لی لی حوضک براش میگم، چهار دست و پا تو خونه با هم میچرخیم خیلی دوست داره اینو😂خوشش میاد منم چهاردست و پا راه میرم مثل خودش دنبالم میکنه بگیرم..بیشتر خودش تنها بازی میکنه همیشه آویزونه رو مبل و کابینت و وسایل خونه. 

خیلی ممنون، همچنین نی نی شما هم .به جا عروسکاش باهاش حرف میزنم، عروسک و میگیرم دستم بهش صبخیر ...

ممنونم عزیزم 

دخترت چقد شبیه دختره منه دوس داره تنها بازی کنه همش میره ت اشپز خونه یا از پله های خونم میره بالا ولی براش مسخره بازی در بیارم دوست داره😂

ممنونم عزیزم  دخترت چقد شبیه دختره منه دوس داره تنها بازی کنه همش میره ت اشپز خونه یا از پل ...

وآسه سنشونه عزیزم. همه تو این سن اینجورین هرچی هم میبینن میزارن دهنشون. ای جان واسه شما دختره،برا من پسره. من دختر خیلی دوست دارم، جوری که دیشب خواب میدیدم که پسرم دختریه من نمیدونستم و خوشحال بودم 😅😅