2777
2789
عنوان

اگه ببینید یکی سه تا بچه شیر به شیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
الان خب اینطوری فکرمیکنی بعدکه عروسی کردی بعداولین بچه عمرا سه تابچه پشت هم دلت بخواد

من خودم دلم نمیخواد😂 وای اره امیدوارم نظرش عوص شه ولی خیلی تاکید داره روش

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت ی چیزی میگه..شوهر من هم میگفت تیم فوتبال  وقتی پسرم بدنیا امد انقد گریه میکرد شوهرم خودش ...

وای منم از همینا می‌ترسم

اونوقت دیگه حال تربیت و بازی با بچه‌ام ندارم

خودشم ک سرکاره 

من خودم دلم نمیخواد😂 وای اره امیدوارم نظرش عوص شه ولی خیلی تاکید داره روش

مطمئن باش عوض میشه واقعا زایمان وبارداری وشیردهی و چالشای بچه انقدررررررسخته که حتی نمیشه تصورش کرد تاتجربه نکنی نمیدونی البته من خودم دوست دام فاصله سنی بچه هام کم باشه چون شوهرم واقعا خیلی کمکم میکنه وباعث میشه زودجانزنم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من قرار نیست شیر بدم و پوشک عوض کنم و خرجشونو بدم بنابراین نه بهشون فکر می کنم و نه دخالت می کنم.

خیلی خوبه ک اینجوریه طرز فکرتون

عزیزم شیر ب شیر بچه آوردن واسه قدیم بود ک راهی وجود نداشت وگرنه الان ک میشه جلوگیری کرد چرا شیر ب شیر آخه ؟

کلی از ویتامین و املاح بدن مادر موقع بارداری ب بچه میرسه یا موقع زایمان از دست می‌ره 

واسه همین میگن بعد از بارداری حداقل تا ۳ سال بچه نیارید که اون کمبود ویتامین ها جبران بشه

اونوقت اگه قراره با فاصله ی کمی از زایمان قبلی دوباره باردار بشی  پس تکلیف جنین چی میشه ؟ دیگه چی به اون برسه

اصلا چی برای خودت بمونه ؟ اینجوری همه ی کلسیم بدنت و... رو از دست میدی ، دچار پیری زودرس میشی ، کمردرد و پوکی استخوان و هزار تا کوفت دیگه میاد سراغ آدم 

جدا از اون ، وظیفه ی ما فقط زایش بچه نیست که ، بچه نیاز ب تربیت داره ، نیاز داره براش وقت بزاری  بهش محبت کنی

پشت هم بچه بیاری خسته میشی ، نمیتونی برای تربیت هرکدوم وقت کافی بزاری 

و اونوقت بچه ها شلوغ کار و کم ادب میشن

و وقتی هم ک اینطور بشن بقیه رو اذیت میکنن و اینطور میشه ک فامیل ها اعتراض میکنن😁

یکی از فامیل های ما سه تا بچه پشت هم آورده ب شدت بی ادب و پرو 

و حتی انگار بیش فعالی دارن... خدا شاهده هر بار میان خونه ما همه جا رو بهم میدن و خیلی هم بهمون بی ادبی میکنن

ما هم هر بار هم ک میرن  کلی فحش و بد و بی راه  بار خودشون و پدر مادرشون میکنیم😂

چون سختیو خوشیش مال خودشونه طبیعتا کاری ندارم ونظری نمیدم  ولی مدیریت زندگیو بچه داریو اینا یکم سخت میشه اگه خدا بخواد بچه هاتون بد قلق نباشنو همسرتون یا حالا مادر خواهری ..  کمک حالتون  و تو مدیریت خونه هم با تجربه باشی بنظرم پشت سرهم بچه  اوردن از اینکه با فاصله ی زیاد بچه بیاری خیلی خیلی بهتره میشه گفت یبارکی میشه دیگه 

مگه زندگی متاهلی فقط بچه آوردنه 

تو دوسال اول زندگیتو حداقل باید خوشی کنی و ببینی اصلا با شوهرت جور هستی 

و اینکه مردا که نمیخوان شب بیداری بکشن، بچه شیر بدن و همه دردسرای بچه داری 

نفسشون از جای گرم بلند میشه سفارش جین جین بچه میدن 

خیلی خوبه ک اینجوریه طرز فکرتون

البته یه تبصره داره. اگه ببینم دومی رو آورده، ولی بی اعصابه و یا توان جسمی و روحی نگهداری دو تا بچه کوچیک رو با هم نداره و بچه ها دارند آسیب می بینند قطعا تذکر میدم برای سومی صبر کنه.

نه کاری ب روشش ندارم ولی قطعا دلم ب حال مادر میسوزه الان عزیزم نمیدونی داغی بازم اولی خیلی سخت نی ...

شما میگی دو تا انقد سخته سه تا چجوری میخواد باشه😣

آخه من حوصله ندارم چن سال یه بار فکر بچه باشم میخوام زودتر تموم شه

عزیزم شیر ب شیر بچه آوردن وا سه قدیم بود ک راهی وجود نداشت وگرنه الان ک میشه جلوگیری کرد چرا شیر ب ش ...

ن خب وقت میذارم برا تربیت‌شون

😂 ینی فحشم قراره بخوریم منصرف شدم کلا

ن خب وقت میذارم برا تربیت‌شون 😂 ینی فحشم قراره بخوریم منصرف شدم کلا

😂😂😂

جون دلم وقتی پشت هم بیاری خسته میشی 

اصلا آنقدر کار می‌ریزه سرت باور کن حوصله نمیکنی

از ی طرف آشپزی ی طرف کار خونه

اونطرف مثلا بچه ی ۶ سالت‌ رفته پیش دبستانی باید بهش مشق بگی

بچه ی ۴ سالت تازه میخواد خوب حرف زدن یاد بگیره

بچه ی ۲ سالت رو میخوای از شیر یا پوشک بگیری

سخت میشه، آدم حوصله ش نمی‌کشه 

حوصله هم بکشه دیگه وقتی نداری