2777
2789
عنوان

از نی نی سایت چی یاد گرفتید یا بهتره بگم چ خیری دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه سبزی ها رو اول خورد کنم بعد بشورم

جدی؟ خب ایطوری همه خواصش میره که

من همیشه اول میشورم بعد خورد میکنم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

من کلی دوست پیدا کردم ، یگ‌گروه م داشتیم همشون خانوم بودن، خیلی خوب بود باهم درد دل میکردیم حرف میزدیم، یک دوست خوب داشتم اسم ش مهرناز بود شیرازی بود، اگه تایپک دید بهم درخواست بده، 

خیلی خوبه( البتع بجز اقایون ش که الکی درخواست میدن)

راهنمایی هایی که میکنند خیلی خوبه

خدا حفظش کنه. خداروشکر به خیر تموم شد

ممنون عزیزم آره واقعا بوی بد هم از عفونت بود یا نزدیک بود عفونت کنه خدا به خیرکرد

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

خیلی 

گاهی درد و دل می‌کنم درد و دل هایی که نمیشه به نزدیکترین فرد زندگیت هم بگی 

از سال ۹۴از راهکار های بچه داری و بارداری ،خانه داری ،سیاست های زنانه استفاده کردم 

معرفی کتاب هاشون عالی بود 

چندتا دوست مجازی خوب پیدا مردم که هرکدوممون یک جایی از ایرانیم 

گاهی خندیدم با تاپیکا 

گاهی گریه کردم 

تجربه های زیادی یاد گرفتم 

مثلا اگه روی لکه قطره آهن لیموترش تازه بزنی و بعد بشوری بزاری آفتاب رنگش میره 

جدی؟ خب ایطوری همه خواصش میره که من همیشه اول میشورم بعد خورد میکنم

از شوخی گفتم گلم😊اینجا بیشتر شده تاپیک های سم نمونش همینی ک الان گفتم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

شکاک شدم 

آره اینم هس بس که تاپیک خیانت میزنن منم گاهی ب شوهرم شک کردم

اینکه سبزی ها رو اول خورد کنم بعد بشورم

ما از مادر بزرگ مادربزرگم یعنی جد در جد اینجور بودیم اپل پاک خرد شستن تعجب می‌کنم چه طور میشورن بعد خرد 

دو بار امتحان کردم این روش اول شستن بعد خرد کردن یعنی دو کیلو سبزی برای چهار ساعت طول کشید 

کل شهر مون اول خرد بعد شستنه کسی هم تا خالا مسموم مریض نشده و نمرده

بیشتر وقتایی که دخترم علائم بیماری داشت من تو اینجا سرچ میکردم چون تجربه ادمایی مثل خودم بود و جوری توضیح میدادن که بهتر میفهمیدم بدرد بخور بود مثلا تو گوگل مینویسم کلمات قلنبه میگه متوجه نمیشم ولی اینجا به زبون خودمون توضیح میدن کاربرا

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ما از مادر بزرگ مادربزرگم یعنی جد در جد اینجور بودیم اپل پاک خرد شستن تعجب می‌کنم چه طور میشورن بعد ...

خب خاصیتش اینجوری از بین نمیره عزیزم؟

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

خیلیا هستن که واقعا تاپیکاشون ب درد زندگی میخوره لطف میکنن زمان میذارن و تجربیات و دانسته هاشون و ب اشتراک میذارن

یکیشون که خیییلی ازش یادگرفتم در ارتباط با زندگی و تاهل و رابطه با همسر.  دختر گرانبها بوده..واقعا تو زندگی شخصیم تاثیر زیااادی داشت...فهمیدم ریشه خیلی از مشکلات چیه و رفع کردم

تاپیکاش خییلی ارزشمنده  و اموزشی و کاربردی.تاپیکای قریمیتر تجربیات زندگی و ازدواجشه.ی کتااابه.

امیدوارم برکتش چندبرابر برگرده ب زندگیش

بانو آرتمیس

خریوریدان

مامالی۴

اینا خانومای فهمیده و عاقلی هستن و مطالب و کامنتا و تاپیکاشون مفیده

ی مرغ نمکی ام ازکاربر ننه حسین یاد گرفتم عااالی😍

او در بر و ایام به کام است...
خب خاصیتش اینجوری از بین نمیره عزیزم؟

نه 

والا ما خیلی میخوریم اصلا اکثر خونه های ویلایی مون باغچه کوچیک دارن سبزی میکارن هفته ای دوبار ما میخریم 

همه حتی تو این سایت چند بار عکس گذاشتم همه از پوست مو من تعریف کردن 

اگهذپیتانین و خواصش میرفت که پوست موی ما اینجور نبود 

نه تنها من ،اونایی که من میشناسم اهل سبزی هستن از دوست و فامیل  گرفته با همین روش سبزی میشورن و پوست موشون 

هم عالیه

مادربزرگم اگه ببینی میگی این ۸۰سالشه یعنی 😁پوستش عالی