2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیروز گرفتم داره روز به روز بیشتر میشه امیدوارم بره جاش

امیدوارم بره آخه من صورتم جوشم زیاد میزنه اگ بخواد لک گودی هم بمونه خیلی داغون میشه چون یه دونه روی قفسه سینم بود و نمیدونستم آبله است کندمش الان دو سه روزه انقدر گود شده ک نمیشه نگاهش کرد

چقد دیر گرفتی!

میگن هرچقد زودتر آبله بگیری بهتره

من 13 سالم بود گرفتم و تا جایی ک میدونم اگه دس بزنی بهشون جاشون میمونه

من یکی بالای ابرو راستم

یکیم رو شکمم جاش مونده

تو خواب خارونده بودم😂

امیدوارم بره آخه من صورتم جوشم زیاد میزنه اگ بخواد لک گودی هم بمونه خیلی داغون میشه چون یه دونه روی ...

دقیقا منم جای جوش دارم اینم عمیق می مونه جاش یه سوال تب رو چجوری کنترل میکردی یه ساعته با استامینوفن ۵۰۰ تبم پایین نیومده

دقیقا منم جای جوش دارم اینم عمیق می مونه جاش یه سوال تب رو چجوری کنترل میکردی یه ساعته با استامینوفن ...

من اصلا نه تب دارم نه بدن درد فقط دیشب سردرد داشتم که رفتم سرم وصل کردم علائمم خیلی خفیفه اما توی صورتم پر از آبله شده

چقد دیر گرفتی! میگن هرچقد زودتر آبله بگیری بهتره من 13 سالم بود گرفتم و تا جایی ک میدونم اگه دس بز ...

آره نمیدونم تلاش میکنم دست نزدم اما میترسم تو خواب ب بالش یا چیزی کشیده بشه حالا بدن خیلی مهم نیست توی صورتم نمیخوام بمونه

آره نمیدونم تلاش میکنم دست نزدم اما میترسم تو خواب ب بالش یا چیزی کشیده بشه حالا بدن خیلی مهم نیست ت ...

طبیعیه میخاره اینم میگذره فقط پمادم نزن چون همون تایم من از پزشک سوال کردم گفت پماد باعث میشه جاش بمونه در صورتی ک خریده بودم استفاده ش کنم

اما خوشبختانه فقط دوتاشون چاله شد

تا میتونی شیرینی بخور کی کامل بدیشون بیرون