2777
2789
عنوان

با زنداداشم صحبت کردم گریه م گرفت

419 بازدید | 11 پست

تایپیک قبلی گفتم داداشم دوستش نداره اونم برا خودش شانس ازدواج نمیبینه حتی روش نمیشه به خانوادش بگه شوهرم نمیخاتم.خانوادش ارزش دخترو فقط تو ازدواج میبینن.منم گفتم برین مشاوره.ولی میدونم داداشم یه خریه که سر به راه نمیشه.کلا تو اینجور مواقع گریه میکنم نمیدونم چرا .اون داشت مشکلشو با داداشم میگفت من گریه میکردم

منم بودم گریم میگرفت 

هرجا میبینم به زنی ظلم میشه نمیتونم اشک خودمو کنترل کنم فرقی نداره داداشم باشه یا غریبه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالت نکن عزیزم ما این مسیرهارو‌رفتیم 

اونا خودشون باید انتخاب کنن شما ب زور نمیتونی کسی رو وادار ب کاری کنی 

دردودل ایشون رو‌ گوش کن ولی دخالت نکن چون زندگیه شما نیس

عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم. 

حالا داداشت خودش خوشکل و جذابه ک زن خوشکل میخواد؟ به داداشت بگو این زنای خوشکل ک تو کوچه خیابون و اینستا میبینی همشون عمل و آرایش و گریم و فیلتره... اونا پول خرج خودشون میکنند ناناز میشن. تو هم زن خوشکل میخوای دست بکن تو جیبت بش پول بده اونم به خودش برسه خوشکل بشه‌. 

بگو زنت خوشکل باشه اصلا سحر قریشی باشه ولی سلیطه و هفت خط باشه خوبه؟

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
داداشتون چرا باهاش ازدواج کرد وقتی دوستش نداشت خود زن برادرتون متوجه نبود تو دوران قبل ازدواج از این ...

چرا خودشم میدونست اینا یه رئیس داشتن که اون رئیس خیلی دلش میخاسته اینا ازدواج کنن یعنی دوتاشونو همین نفر برد سرکار داداشم بارها گفت که من این دخترو نمیپسندم اون مجاب نمیشد حتی خودش خرج عقدشونو داد‌.دختره هم فهمید ولی فشار خانوادش و همون رئیس نمیزاشت درست تصمیم بگیره از طرفی دلشم با داداش من بود.با خودش شاید گفته خوبیام‌و میبینه بهم علاقمند میشه واقعا هم زیادی به داداشم محبت میکنه