2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست

طبیعیه عزیزم

پسر منم تو شش سالگیش ازم پرسید وقتی نی نی ها دنیا میان،از کجا میفهمیم کی دختره کی پسر

گفتم از مژه هاشون ،پسرم گفت این مال کارتوناس

خلاصه رفتیم مشاوره

بهم گفتن براش توضیح بده

چندتا عکس ساده  کارتونی نشونش دادیم،دوتا عروسک پیدا کردم که خیلی ساده دختر و پسر بودن

دادم دست پدرش

رفت توضیح داد بهش و گفت در مورد اندام خصوصی نباید دست بزنیم و برای کسی رو ببینیم و از این صحبتا

الان کاملا حل شده و دیگه هیچ وقت نپرسید

یه روز بچه دار میشن میفهمن

یعنی بچه نداشتن گفتن، واقعا که، خب همیشه که نمیشه بچه رو بپایی، گاهی وقتا پیش میاد اتفاقی میبینه ادمو دیگه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره ک میفهمه یجوری براش توضیح بده ک یچیز عادیه و تابو نیس،بچه ها وقتی از طرف غریبه ها درمورد چیز ...

بله ولی اونجوری رو خر و الاغام حساس میشه😁 واقعا اگر خودم آموزش دیده بودم الان بهتر عمل میکردم

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
دارم فکر میکنم بچه ات طفلی اون لحظه گرخیده😁حتما باخودش گفته مال مامانم کنده شده😂😂

آره خیلی ترسیده بود گفت مامان بوف شدی؟ چرا پاره بودی؟

والا منم در باز میرم دسشوییی البته مستر هست و فرنگی دید نداره ولی کسی بخواد بیاد تو اتاق جیغ میزنم ...

نه ما فرنگی نداریم قشنگ دید منو

یا حسین😂💔 بعضی وقتا واقعا بچه ها یک رفتار هایی میکنن آدم شاخ در میاره و می‌ترسه برادر من کوچیکه ...

ارههه بچه ها خیلی باهوشن 

وای چ چیزی هم دیده 😱

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
نه ما فرنگی نداریم قشنگ دید منو

بچه خالم دیده بود تا یه مدت میگفت همه جا مامانم خورده زمین لولش کنده شده

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃