2777
2789
عنوان

بقایای سقط

182 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر

من پریروز جنین۹ هفتمو از دست دادم با چشم خودم دیدم که جنین و  پنج شیش تا لخته بزرگ ازم دفع شد

خونریزیمم امروز کم شده بود و لخته های خیلی ریز داشتم

فکر میکردم همش تموم شده و بقایا ندارم

ولی امروز رفتم سونوی واژینال و دکتر زنان بهم گفتن ۴ سانت بقایا داری باید بری بیمارستان برات قرص سایتوتک با دوز بالابذارن تا بقایات سقط بشه گفتم نیاز به کورتاژ نیست گفتن نه

گفتم میتونم خودم قرصو بگیرم از بیمارستان مصرف کنم گفتن بیمارستان نمیده اگرم بده خودت تنهایی نمیتونی استفاده کنی احتمال خونریزی شدید و شوک وجود داره باید تحت نظر باشی

از وقتی از سونو اومدم خونریزیم زیادتر شد باز و یکی دوتا لخته دیگه ازم دفع شد که سایزشون متوسط بود

الان بنظرتون چکارکنم راهی به جز بیمارستان رفتن هست؟ خیلی میترسم راستش🥺

بنظرتون منتظر بمونم  و دمنوش زعفران و مریم گلی و تا چند روز آینده ک خونریزیم ادامه داره مصرف کنم بقایا دفع میشه؟ 

قطعا سریع بیمارستان

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی هیچ راهی نیست به جز بیمارستان؟ 🥺

خب چرا میترسی؟ اگه دیر بری و شرایطت وخیم باشه؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خواهر من اینجور بود رفت کوتاز کرد راحت    با قرص و ۰۰ داست میمررررد

کورتاژ سخت بود براش؟ 

نمیدونید هزینش چقدر شد؟ 

من بیمه ندارم بنظرتون هزینه بیمارستانم خیلی زیاد میشه؟ 

کورتاژ سخت بود براش؟  نمیدونید هزینش چقدر شد؟  من بیمه ندارم بنظرتون هزینه بیمارستانم خی ...

نمیدونم خودش چنان درد داشت ک وقتی کورتاژش کردن   میگفت کاش از اول میامدم کورتاژ   اخه بی هوش کردن  هیچی نفهمیده   نمیدونم خدایی هزینشو     خواهرم ۵ سال پیش کورتاز کرد بیمه داست 

نمیدونم خودش چنان درد داشت ک وقتی کورتاژش کردن   میگفت کاش از اول میامدم کورتاژ   اخه بی ه ...

کورتاژ رو بارداری های بعدی تاثیر نمیذاره؟ 

خواهرتون برای بارداری به مشکل برنخورد؟

چون تودوران عقدم و خانواده ها نمیدونستن باردارم🥲الان نمیتونم بستری شم😥

یعنی خودت بچه ات رو کشتی چون عقد بودی؟

خب بیمارستان هم نرو که تا آخر عمر حسرت بچه به دلت بمونه

یعنی نمیدونستی در شرایط شما ، سقط احتمال ناباروری دائم داره؟ 

تبریک میگم! وارد بخشی از زندگی شدی که همسرت هروقت هوس بچه کنه ، شما رو بندازه دور...

گروه حسنی مامان عروس ها رو حمایت میکنه...ولی شما دیگه متاسفانه...