2777
2789
عنوان

بچه متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
خوب تو سنجش ک‌بردی اون موقع بلذ بود یا نه? مثلا نسبت های فامیلی ک‌خاهر بابات چی میشه یا ازدواج چیه ...

نه اینا نبود اصلا. پسرم گفت مداد بهم دادن نقاشی بکش من یک آدمک کشیدم. گفت از یک تا پنج بشمار‌ رنگ ها رو پرسیدن. میوه و گل و حیوان بگو. سوالات خیلی ساده. من از گوگل سرچ کردم دقیقا همونا اومد

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول شد؟ دیگه چیا میپرسن آخه سخته بنظرم اینا

اره قبول شد .اسمش فامیلیش .اسم پدر مادر وخواهر یا برادر اگه داره.دست چپ وراست وهمینطور پا .چند سالشه .گوشت واسه چیه .یا باچشت چیکار میکنی .قدش وزنش .بینایی سنجی .واینکه کلمات رو درست ادا کنه مثلا بعضی بچه ها به س .ش میگفتن .می‌گفت باید ببرین گفتار درمانی .ماشین چند تا چرخ داره .سه چرخه چندتا .ماشینا کجا بنزین میزنن واز این قبیل سوالها که اکثر بچه ها بلدن 

اره قبول شد .اسمش فامیلیش .اسم پدر مادر وخواهر یا برادر اگه داره.دست چپ وراست وهمینطور پا .چند سالشه ...

مثلا بچه من بگی ماشین چن تا چرخ داره بگه ۳ تا 

اصلا مفهوم چن تا رو‌نمیدونه

فقط یکی با دوتا بلده مثلا دوتا فلان چیز بیار

چجوری یادش بدم

مثلا بچه من بگی ماشین چن تا چرخ داره بگه ۳ تا  اصلا مفهوم چن تا رو‌نمیدونه فقط یکی با دوتا بل ...

خوب شما میگی پسرتون میخواد امسال بره پبش دبستانی پس اصلا سنجش مهم نیست هر چی که نمیدونه رو تو پیش دبستانی یاد میگیره .من دخترم امسال میره اول سنجش کلاس اولی مهمه که قبول بشن .