2777
2789
منم شوشو تقریبا نزدیک 4 تومن درامدشه اما یه خونه فینگلی هم نتونستیم بخریم همه پولها اخر ماه می ره
ل البته حدود یک و خورده ای هم قسط داریم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم قبلا خیلی خرج می کردیم یعنی تا همین چند ماه پیش اما یه ترفندی به کار بردیم تا درست شد ...اولا وام زیاد گرفتیم که مجبور بشیم قسط بدیم بعد هفته ای 100 تومن از بانک می گیرم میذارم تو خونه 50 برای شوهرم 50 برای خودم تا اخر هفته می دونیم که همین خرجیمونه دیگه بیشتر از این حق نداریم خرج کنیم عابر بانک هم دستمون نمی گیریم که بتونیم خرج کنیم خیلی بهتر شدیم از قبل لااقل می دونیم پولامون رو چکار کردیم
خوش به حالت نازی جون
والله یه شهربازی دخملی رو می برم یه عالمه خرج می کنم یه بیرون یه سوپری یه میوه فروشی الان دیشب شوشو میوه خرید گفتم چقدر شد گفت 30 تومن
به خدا خرج هم بالا رفته
درامد ما 1 تومنه که 390 فقط قسط بانکه قسط وسیله از این ماه تموم شده هیچ گونه پس اندازی هم نداریم و بابت این مسئاله خیلی اعصابم خورده یه بچه هم دارم البته پولی غیر از حقوق مثلاً پاداشی چیزی بیاد دستم سعی می کنم طلا بخرم ولی خیلی از این وضعیت ناراضیم هرکه می گه پس انداز دارم من دپرس میشم میگم ما چرا نمی تونیم نمی دونم چکار کنم
خداوندا مرا آن ده که آن به
مامان اراد خرج خود ادم که خیلیه خیلی زیاد
والاه شوهر من درامدش بالاست اونم چون تو شهرهای مختلف کار می کنه در واقع پروژه ای کار می کنه اما ما هم پس اندازی نداریم فقط الان پول رهن خونمون ازاد شده و ماشینم رو فروختم یه پولی شد که خونه بخریم که اونم نتونستیم پوله مونده تو بانک نه می شه خونه خرید نه هیچی
خدا رو شکر
روزهای بهتری در راهه
منم ماهی 450 و شوشو هم 1 تومان . ولی ماهی 400 قسط میدیم خونخ و ماشین داریم ولی قسط داره . شوشو میگه تو خرج کن خودم پس انداز میکنم و لی خودم هم اهل پس اندازم شاید ممکنه توی یک ماه اصلاٌ خرج نکنم
2810