2777
2789
چندین بار هم تاپیک زدم خانومایی که همسرشون یا خودشون شرکت یا کارخونه دارن براهمسرم کار پیدا کنم نشد که نشد فعلا هم دربده در دنبال کاریم
که اگر بشه بریم از این شهر (خرمشهر)
ای روزگار مشت خودت را خسته میکنی کوه از خراش ناخن تو خم نمی شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا درآمدا داغووووووووووونه اینجا ماشالا خوبه حقوقاشون من خیلی از دور و وریام رو میشناسم که با ماهی 500-600 زندگی میکنن مستاجرن و قسط هم دارن ولی همشون کارمندن و با پول تحصیل کار میکنن واقعا میمونم چجوری با این پول زندگی میکنن و کم نمیارن
من هرچی تلاش میکنم یکم پس انداز کنم نمی شه حداقل ماهی 1200 خرجمونه با اینکه نمی دونیم چی میشه این پول !!
خدارو شکر نه قسط داریم نه کرایه خونه ولی بازم راححححححححححححت زندگی نمی کنیم چون موقع خرج بزرگی نمی تونیم کنیم
واقعا هم کار دولتی اصلاخوب نیست منم دارم رو شوهرم کار میکنم که بره کار آزاد
ولی به قول یکی از مامانا جرااات میخواد واسه همینم چون تجربه نداریم می ترسسسسسسسسسسسسم
من فعلا سر کار نمی رم ولی وقتی میرفتم مردایی که همکارم بودن با ماهی 600 تومن بدون اینکه زنشون کار کنه درآمد داشتن واقعا سخته با این در آمدا زندگی کردن اونم اگه تنها نان آور خونه باشی و حقوقت پایین باشه
حالا این که خوبه هر روز داریم میشنویم کارگرا و کارکنان یه شرکت اعتصاب کردن که مثلا 15 ماه حقوق نگرفتن واقعا دیوونه میشم با این خرج و مخارج تازه اگه قسطو اجاره هم نداشته باشن چجوری زندگی میکنن طفلیا؟؟//؟ من که اعصابم خیلی خرد میشه
من 600 و شوشو 800 خونه داریم میسازیم اجاره هم میدیم ماشین تازه خریدیم تمام پول و پس انداز شوشو و طلاهای من میره برا خونه سازی ان شا... آخر اردیبهشت میریم خونه جدیدیمون راستی نی نی هم تو راهه
اخیییییییییییییییییییییییییی ایدا جون چقدر کار سخت را دارید با هم انجام میدید .خونه ماشین . بچه .......
در عوض کلییی هم جلو می افتید به امید خدا . بچه خیلی هم خوبه .در مورد مخارجش هم باید مدیریت کرد دیگه با این اوووضااااااااااااااع.
منم خانه دارم و همسرم ماهی 1 میلیون و 400 میگیره.200 ماهیانه به من میده.100 خودش برمیداره.
300 هم خرج خونمون میشه و بقیشم میره برای قسط
البته خدا رو شکر خونه و 2 تا ماشین هم داریم
ولی با این حال آخر ماه ته جیبمون هیچی نمیمونه
2810