2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه بیاین لطفا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شربت مولتی ویتامین میدم و لیپوزوفر

خب لیپوزوفر آهنه دیگه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ببین فقط باید حواسشو هر جور شده پرت کنی،پسر من عاشق تخم مرغ شانسی بود

بعد وسط گریه و بهونه که هیچ جوره نمی‌تونستم تمومش کنم ،یه تخم مرغ شانسی از پس و پشت براش می‌انداختم کلا هوش و حواسش می‌پرید خخخخ

اخه خیلی کوچولوئه دلم براش میسوزه ولی فعلا که فقط بی محلی میکنم ولی اخه چرا باید اینجوری باشه دخت ...

عزیزم بچه یه مشکلی داره شاید جاییش درد میکنه یا دوست داره ببرینش پارکی جایی احتمالا حوصاش سرمیره انرژیش زیاده تخلیه نمیشه بد خلق میشه بهش بی محلی تکن چون دچار تله وطرحوآره میشه وقتی بزرگ بشه میگه احساسات من برا کسی مهم نیست

من شربت مولتی ویتامین میدم و لیپوزوفر

مولتی ویتامینو قطع کن توو این سن هرروز نیاز نیست باعث شلوغی بچه میشه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عزیزم بچه یه مشکلی داره شاید جاییش درد میکنه یا دوست داره ببرینش پارکی جایی احتمالا حوصاش سرمیره انر ...

نه عزیزم داشتن دوچرخه سواری میکردن با آبجیش 

من ازشون گرفتم گفتم بسه دیگه دوچرخه

این بچه شروع کرد به گریه و جیغ

خودش با گریه رفت تو اتاق و اروم شد رفتم یواشکی نگا کردم دیدم یه دفتر نقاشی برداشته با مداد رنگی داره ...

بچه هاباهم فرق دارن یکی آرومه یکی شیطون اوناازقصد مادر واذیت نمیکنن فقط چون زبون ندارن ماباید درکشون کنیم باهاشون راه بیاییم