2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نپرس فقط بخون....شنیدمم گفتن تو اردیبهشت تراز بیشتری میدن 

ینی اگ ریاضی ترازت تو تیر بشه 8000

تو اردیبهشت همونو بهت 8000 الی 8500 میدن 

فقط بخون حداقل ب اریبهشت نرسیدی ب تیر دیگ حتما میرسی

ببین نپرس فقط بخون....شنیدمم گفتن تو اردیبهشت تراز بیشتری میدن  ینی اگ ریاضی ترازت تو تیر ب ...

اره منم الان شروع میکنم ب امید قبولی فرهنگیان 

اخه کرج تا ۱۵ هزار دعوت ب مصاحبه میکنه من ۱۱ هزار هم بیارم راضیم

اره منم الان شروع میکنم ب امید قبولی فرهنگیان  اخه کرج تا ۱۵ هزار دعوت ب مصاحبه میکنه من ۱۱ هز ...

بهترم میاری فقط از کنکور ی غول ساختن...میشه ولی حذفیات داشته باشو حتما چن روز مونده ب کنکور مرور و ازمون...هیچ کاری نشدنی نیس همیشه ی راهی هس فقط الان باید هوشمندانه حرکت کنی همین

چشم عزیزم مرسی ازت ینی بهتر از ۱۱ هزار هم میشه؟

ار اگ تلاشتو کنی خوب بخونی امید داشته باشی هر چیزی شدنیه همیشه استثنا وجود داره....اگ از الان شرو نکنی برا تیر هم نمیکنی حتی برا سال بعد هم باز شرو نمیکنی....پس فقط شرو کن دیگ چیزی نپرس چون ناامیدت میکنن

عزیزم شما قید کنکور و فرهنگیان رو بزن

من یه هفته پیش تاپیکتو دیدم نوشته بودی از الان بخونم میرسم، گفتیم آره میرسی گفتی از فردا شروع میکنم

الان بعد ۱ هفته باز میگی میرسم؟؟

میدونی این یک هفته چقدررر میتونستی وضعتو بهتر کنی و نکردی.... مطمئن باش از این به بعدم نمیکنی