2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

43 بازدید | 2 پست

اگه بخوام ساده بگم میتونم بگم قبل از عید مریض شدم نتونستم برم مدرسه و الان هم پام شکسته نمیتونم برم و از درسام عقب افتادم و امتحان نهایی دارم 

تنها چاره ای که از این مشکل نجات پیدا کنم مرگه 

فقط نمیدونم چجوری بمیرم 

تورو خدا کمکم کنید

سلام. عزیزم. اصلا نگران نباش انشالله به زودی حالت خوب میشه. اصلا مهم نیست شمایه مدت از درساتون جا بمونین. فوقش یه سال  دیر تر  برید دانشگاه. مهم اصل زندگیتونه که پا بر جاست و ادامه داره، همین الان از در گاه خداوند استغفار کنید. چون خدا وند میتونست برای شما جوری رقم بزنه که شما خدایی نکرده قطع نخاع بشید و هیچ وقت نتونید به زندگی عادی بر گردید، دوستم که همکلاس خودم بود بیست سال پیش که سال اول دانشگاه بود با یه تصادف ساده قطع نخاع شد و هنوزکه هنوزه رو تخت دراز کشیده. خودم الان یه پسر دارم که سال اول دبیرستانه. کلی از درساش جامونده چون تا امسال علاقه چندانی به درس خوندن نداشت و مطمئنم حداقل سه چهار تا درسو نمره نمیگیره. ولی  چون قصد داره درس بخونه. اون چند تا درسو میفرستمش کلاس و اذیتش نمیکنم برا درس خوندن،  همینکه هدف داره که درس بخونه کافیه. درسهایی رو هم که امکان نمره نیاوردن داره با حوصله تابستون امتحان میده و  وقتی کاملا اوکی شد، ترمیم معدل میکنه،  زیاد چیز مهمی نیست. مهم اینه انسان هدف درست در زندگی داشته باشه. ودر زندگی همیشه ازخدا بخواد یار و یاورش باشه. ببخش طولانی شد  دوست دارم نظرتو بدونم.  

سلام. عزیزم. اصلا نگران نباش انشالله به زودی حالت خوب میشه. اصلا مهم نیست شمایه مدت از درساتون جا بم ...

مرسی خیلی حرفاتون امیدوارم کرد

اخه امتحان ها نهایی و مطمئنن سخت هست موندم چجوری خودم برسونم و میترسم بیوفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.