2777
2789
عنوان

نخندیدن نوزاد ۸ماهه

80 بازدید | 4 پست

سلام مامانا وقتتون بخیر دختر من الآن 8ماهش هست که روز اول از هفته 35(یعنی ۳۴ پر شده بود) به دنیا اومده چند ماهه یه موضوعی منو خیلی درگیر کرده اینکه دخترم نمیخنده یعنی نه اینکه نمیخنده، خیلی به ندرت میخنده و فقط با حرکات خیلی خیلی هیجانی نه در حالت عادی و از اکثر صداها میترسه یعنی اگر سشوار الآن روشن بشه خاموش کنیم دوباره روشن بشه میترسه خیلی تحقیق کردم و چندجا خوندم علائم اوتیسم هست😭😭😭 خیلی حالم بده ۲روزه خواب و خوراک ندارم کسی هست خدایی نکرده با همچین موضوعی مواجه شده باشه؟😔🥺

مگه میشه بچه بیچاره هره و کره بخنده ببرین دکتری چیزی ببینید انشالله که چیزی نیست

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.