2777
2789
عنوان

کمکم کنید ، دارم کلافه میشم

327 بازدید | 11 پست

پسر من متولد 88 و امسال کلاس اول را تموم کرد.

من 14 سال شاغل بودم و از شهریور 95 که مدرسه قرار بود شروع بشه دیگه سرکار نرفتم.

در طول سال تحصیلی خودم هم ترم آخر دانشگاه بودم و سرم گرم بود.

اما از وقتی تعطیلات تابستانی شروع شده که تازه یک هفته گذشته دارم کلافه میشم. بلد نیستم برای تعطیلات برنامه ریزی کنم. احساس می کنم موندم کنج خونه . کلاس ورزشی هم دوست دارم برم که متاسفانه اینجا ایرانه و نمیشه با پسر هفت ساله جایی رفت و ضمنا اطمینان هم ندارم که دور از چشم خودم بزارمش کلاس ورزشی .( انقدر که خطر آزار در کمین بچه ها هست) 

تجربه ای دارید ممنون میشم کمکم کنید.

عزیزم مشکل ماها که چندین سال کار کردیم این هست که نمیتونیم از توی خونه بودن لذت ببریم,ولی کلاس وزرش رفتن هم واسه روحیه خیلی خوبه,ساعت هایی که باباش خونه هست برو,یا باهاش برو پیاده روی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل آزار بچه ها تو.کلاس ورزشی مطرح نیست چون معمولا تو سن بچه شما مامانها دور تا دور باشگاه نشستن منتظر پایان کلاس ...

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ببین عزیزم نمیشه که تو هیچ وقت بچتو کلاس ورزشی یا چیز دگ ای نزاری به خاطر خطر ازار!

باید بهش یاد بدی که نزاره کسی ازش سو استفاده کنه و اگه اتفاقی افتاد به تو بگه

این اموزش ها تو این سن لازمه

من خودم اول دبستان کلاس شنا میرفتم ، به نظرم واسه این سن خیلی خوبه ، هم یادگیریشون سریع تره هم تفریح خیلی جذابیه 

خودتون هم میتونین کلاس زبان برین و زبانتون رو تقویت کنین ،یا اموزش یه زبان جدید رو شروع کنین مثلا فرانسه

شناش کامله 

اما باز هم اگر تیم مختلط و مربی خانم پیدا کنم میزارم 

کلاس سنتور هم شش ماهه که میره 

ممنونم از دوستان گلم 

اگر راهنمایی دیگه ای هم بود خوشحال میشم 

کلاس ورزشی ، داخل کلاس که مادر را راه نمی دن ، باید بیرون بمونم