2777
2789

اره دختر من خیلی بدنش ضعیفه ولاغره الان البته خیلی هم بدغذاست

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر  من بچم زردی شیر مادر داره دکتر گفت چند روز بهش نده اینقدر اذیت شدیم ک شوهرم میگه اصل ...

پسر منم همین بود تا ۴۰ روزگی درگیر بودم ولی من کمکی ندادم و شیر خودمو دادم شیزم زیاد بود دکتر گفت حتی کمکی بدی بازم زردیش طول میکشه قطع بشه منم ندادم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
من خودمم اطرافم‌بچهای شیرخشکی هستن همه قوی و پررنگ لعاب ترن😅 خداکنه

بچم ۸ماهشه شیرم کم بود شیرخشک هم میدادم یبار رفتیم دکتر گفت شیر خودتو میدی شیرخشک گفتم هردو! گفت اگه کره محلی تخم‌مرغ و مرغ طبیعی میخوری که شیر خودتو بدی بهتره وگرنه مرغ مصنوعی بخوری شیر خودتو بدی انتظار نداشته باش بچت ویتامینش بالا باشه گفت شیرخشک مواد مقویش خیلی بالاس

هیچ فرقی نداره تازه شیرخشکیا جون دار تر هستن

بچه خواهرم شیر مادریه هرروز مریضه واقعا نمیدونم چرا

سیستم ایمنی بچه فقط همون شیر اغوزی سه روز اوله واسه همین به بچه هام فقط سه روز شیر خودمو میدم و تمام. 

اکثرا بچه های شیرخشکی تپلی تر هستن من پسرم شیرمادری بود و نرمال ولی تو ایمنی فک نکنم فرقی داشته باشن

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
شیرخشک ک چاق میکنه 🤨 بچهای شیرخشکی چاق تر باید باشن

بچه بود چاق بود الان بزرگ شده خیلی لاغر و بی اشتهاست

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

متاسفانه من بخاطر نداشتن شیر بچه هام شیر خشکی شدن اما شما اگه خودت شیر داری بهش بده

شیرخشک ک چاق میکنه 🤨 بچهای شیرخشکی چاق تر باید باشن

ببین چاقی و لاغری بچه ربطی به شیر خشک و یا شیر مادر نداره ژنتیکه 

مثلا پسر منم شیر خشکی بود ماشالا تپل و درشت پسر خواهر شوهرمم شیر خشکی بود بشدت لاغر و لاجون

تو سیستم ایمنی هم پسرم فرقی با دخترم که شیر مادر میخورد ندارن اتفاقا شیر خشک بهتر و راحتتر بود برام الان هم که بالای ۲ سال شده شیر غنی شده میگیرم میخوره ولی دخترم نخورد چون شیر خشک ندادم و به مزه ی شیر خشک عادت نداشت 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پس چرا ما ندیدیم؟! هیچ ربطی نداره  اصلا ربطی نداره    خواهشا حرفی نزنید بهتون بخندن

چرا بخندن تشخیص یه دکتر متخصص اطفال اینه بخای بری ۳ماه قبلش باید تو نوبت باشی! راست هم میگه دوتا بچه دارم میبینم اونی که شیرخشک خورده سالم‌تر و سیستم ایمنی بدنش بالاتره 

ما چی میخوریم؟ مرغ مصنوعی ابمیوه‌های که نگهدارنده میزنن و کلی چیزای مصنوعیه دیگه

بچم ۸ماهشه شیرم کم بود شیرخشک هم میدادم یبار رفتیم دکتر گفت شیر خودتو میدی شیرخشک گفتم هردو! گفت اگه ...

چه دکتر بیسوادی   شیر مادر از خوارک مادر اگر تامین نشه از استخوان و عضله مادر مواد مفیدش رو تامین میکنه  در هر صورت کامله    شیر خشک هم خوبه  اما باید دید از چه راهی وارد میشه  نظارت کافی روش هست  تو چه دمایی نگهداری شده  چقدر تو گمرک تو گرما سرما رطوبت مونده   اینا رو جناب دکتر نمیدونست