2777
2789
عنوان

يبوست نوزاد ۵ماهه

114 بازدید | 5 پست

سلام من یه نوزاد ۵ماهو نیم دارم گه در تعطیلات عید یکم بهش فرنی دادم و یکم هم غذا به دهنش زدم که الان دچار یبوست شده 

دکتر بردم و یه قطره داد به اسم دایمتین

قطره رو دادم ولی افاقه نکرد و الان نوزادم خیلی داره اذیت میشه.ماساژ روغن زیتون هم امتحان کردم حتی روغن زیتونو به خود نوزاد هم دادم ولی فایده نداشت.

چی کار کنم برای درمان یبوستش؟!

جواب بدید لطفا

شیاف گلیسیرین کودکان 

از دارازا نصفش کن واسش بزار خیلی موثره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

به پنج ماهه فرنی دادی غذا دادی روغن زیتون هم دادی؟ 

چیکار داری میکنی با اون طفلک؟ 

رون زیتونو مرتب بمال به نافش 

دستتو کامل و تمیز بشور با انگشت اشاره آروم بمال به مقعدش فشار ندیا فقط چربش کن 

خودت انجیر و آب انجیر و آب آلو زیاد بخور بزار شیرتو بخوره شکمش شل بشه

زهد ریایی،جهل مقدس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد هم اینکه تا ۳،۴ ماه غذا بهش میدی کره یا روغن زیتون بریز تو غذاش تا یبوست نگیره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

با گوش پاک کن یه مقدار روغن زیتون به مقعدش بزن،روزی چندبار شکمشو باهاش ماساژ بده، شیاف صابون هم خیلی میگن خوبه ولی من تاحالا انجام ندادم ، شیرخشکو رقیق تر درست کن، میتونی سوپ هم بهش بدی