2777
2789
عنوان

هیچوقت تو زندگیم فکر نمیکردم داداشم با کسی ازدواج نه که

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 45 پست
ازکجا میدونی بایه مجرد ازدواج می‌کرد خوشبخت میشد.اگه همودوست دارن سخت نگیر.عروس رواذیت نکن

نه اصلا اذیتی در کار نیست از خواهر خودم بهتر باهاش برخورد میکنم فقط نگرانی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین باور کن سن انقدرم مهم نیست شاید این خانم خیلی منطقی و با درک باشه زندی خوبی براداداشت درست کنه 

یکی از دوستای منم هفت سال با شوهرش اختلاف داره ۲۰ ساله زن و شوهرن هنوزم عین اوایل لیلی و مجنونن انقدر که عاشق همدیگه ان 

وای این زنای مطلقه دست از سر پسرای جوون مردم بر نمیدارن حیا هم نمیکنن.. اینهمه حوادث میزنه ناپدری فل ...

زنای مطلقه خراب هستن همشون؟ یهو واسه خودتو و خانوادت پیش نیاد انقد از خودت مطمعنی از سرنوشت خودتو و خانوادت؟چ قشنگ حرف میزنی 

دختر عموی منم تقریبا با این شرایط ازدواج کرد زندگیشونم خیلی خوبع

اره واقعا...  حالا مثلا شاید بگن تو که از زندگیشون خبر نداری

اما واقعا مادرشوهر و پدرشوهر و کلا خانواده ی شوهرش عاشقشن

و باهم خیلی خوشن

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

انشالله داداش منم خیلی خوشبخت میشه

انشالله میشه فقط فدات شم شما مدام تو گوش داداشت نگین که زند بزرگتره و فلانه 

همین حرفا باعث سرد شدن  زندگیشون میشه 

البته میدونم شما خانم خوبی هستی

31

پذیرفتنش خوب سخته واقعا داداشت بچه نیست .انشاله که خوشبخت بشن.اون خانم اگه زرنگ و عاقل باشه مطمئن باش زندگی خوبی دارن.باید همراه و پایه خوبی برای شوهرش باشه ی همسایه داریم شرایطش اینجوری بوده قبلا خانمه ۵ سال بزرگتره ولی واقعا خوشبختن خداروشکر البته خانمه میگه اوایل خیلی سختی کشیده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹