2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر نوجوان دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست

بنظرم یه مبلغی رو به عنوان خرجی ماهیانه تو کارت براش بریزید و اون کارت رو بهش بدید باهاش طی کنین که برای یک ماهه این پول

و بسپارید به خودش که چطوری خرج میکنه ولی بهش بگید که چه اول ماه تموم بشه چه اخرماه تموم بشه از پول خبری نیست دیگه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=334366130]به نظر من یه مقدار پول ماهانه بهش بدید به عنوان مثال میگم 100 تومن بهش بگو حالا هزی ...

حالا یه هفته هیچ پولی بهش ندین و نیاز های غیر ضروری شو براش فراهم نکنید تا متوجه کارش بشه بدونه اگر اینکار انجام بده محدود میشه

چند سالتونه؟ واقعا تا تو جایگاه این مادر نباشید نمی‌تونید درک کنید چقدر مسئولیت بزرگیه بچه کلاس شش ...

بله فرمایش شما درست اما نه باید خیلی سخت بگیرن ک بچه عقده ای و افسرده بزرگ بشه نه خیلی ازاد بذارن که نشه جمعش کرد حد وسط. 

متاسفانه تو خانواده های ایرانی حفظ ابرو از سلامت روان و سلامت جسمی افراد خانواده ارزشش بیشتره 😂😂 

من اگر یه روز مادر بشم جوری دخترمو تربیت میکنم ک تو این جامعه مرد سالار و مریض ذره ای احساس کمبود نکنه چه احساسی چه مادی😉

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
چند سالتونه؟ واقعا تا تو جایگاه این مادر نباشید نمی‌تونید درک کنید چقدر مسئولیت بزرگیه بچه کلاس شش ...

خدا روشکر دخترم اهل بیرون رفتن تنها نییت

گوشیم هنوز براش نخریدم

تو هیچ زمینه ای سخت گیری نمیکنم بهش 

افرین واسه اینکه میگین ولخرجه بشینین کامل باهاش صحبت کنید و بهش توضیح بدین ک چجوری مدیریت مالی یاد بگیره مثلا بهش بگین این دفعه ۲۰۰ تومن میریزیم ب حسابت یا دستی بهت میدم این ۲۰۰ تومن رو باید تا سر ماه نگه داری اگ درست نگه نداری دفعه بعد میشه ۱۵۰ تومن اگ اینم درست نگه نداری دفعه بعدی میشه ۱۰۰ تومن . ندادن پول تو جیبی و جریمه کردن اعتماد ب نفسشو میاره پایین

بله فرمایش شما درست اما نه باید خیلی سخت بگیرن ک بچه عقده ای و افسرده بزرگ بشه نه خیلی ازاد بذارن که ...

دقیقا من به دخترم‌ میگم

ازدواج نمیگم بده ولی هر وقت خواستی ازدواچ کنی از این مطمئن باش که کاملا مستقلی و از پس خودت بر میایی

بله فرمایش شما درست اما نه باید خیلی سخت بگیرن ک بچه عقده ای و افسرده بزرگ بشه نه خیلی ازاد بذارن که ...

منم تا قبل بچه دار شدن همینو میگفتم

اما بعدش کلا دیدگاه آدم عوض میشه چون مسیولیت یه فرد با منه ،آینده اش در گرو تصمیمات درسته ما و خودشه

وآقا حموم و یادم رفت بگم هر وقت هم میره گربه شور میکنه میاد بیرون اصلا براش مهم نیست کسی بهش بگه شلخ ...

دقیقا دختر  منه 

بهش میگم اتاقت خیلی نامرتبه میگه باشه مگه چیه

دقیقا من به دخترم‌ میگم ازدواج نمیگم بده ولی هر وقت خواستی ازدواچ کنی از این مطمئن باش که کاملا مست ...

و اینکه هرکاری خواست بکنه ربطش ندین به ازدواج 

مامان!!!! میخوام موهامو رنگ کنم 

_ هر وقت شوهر کردی 

مامان!! گوشی میخوام 

_ هروقت شوهر کردی واست میخره!! 

مامان!! میخوام کاشت ناخن برم 

_ هروقت شوهر کردی ...!!! وقتی اینجوری میگین دخترتون فکر میکنه واسه رسیدن به خواسته هاش حتما باید ازدواج کنه و تو سن کم تن به ازدواج میده... تو رو خدا نکنین تو روحیه اش تاثیر میذاره 

پسر من کلاس اوله و اینجوریه

عاشق پول خرج کردن. با اینکه خودمون سوپر مارکت داریم انقد دم گوشم وز وز میکنه آخرش پول میدم میره از مغازه های دیگه چیپس و کیک میخره😒

اسباب بازی هفته ای ۳۰۰ تا ۵۰۰ کم کمش

بخدا عاصی شدم از دستش. به شوهرم میگم بزرگ شده دیگه، همه چی رو براش فراهم نکن بد عادت میشه ولی کو گوش شنوا. میگه تا وقتی پول دارم هرچی بچم بخواد میخرم وقتی هم نداشته باشم نمیخرم😑

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
منم تا قبل بچه دار شدن همینو میگفتم اما بعدش کلا دیدگاه آدم عوض میشه چون مسیولیت یه فرد با منه ،آین ...

من همش به شوهرم میگم این اگه اخلاقش اینطوری باسه

تو هر خونه ای بره فحشی که نثار ما میشه که چرا اینطوری تربیتش کردین

[QUOTE=334368153]دقیقا دختر  منه  بهش میگم اتاقت خیلی نامرتبه میگه باشه مگه چیه[/QUOTواقعا الان به خود شک دارم که نکنه من مادر ناکافی براش بودم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام درسش خوبه ، خیلی مهربونه ولی تا وقتی که نگی پاشو این لیوان از اینجا وردار اون موقع است که اخم وتخمش باید تحمل کنیم

2810