2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر نوجوان دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست
منم تا قبل بچه دار شدن همینو میگفتم اما بعدش کلا دیدگاه آدم عوض میشه چون مسیولیت یه فرد با منه ،آین ...

جامعه و اتفاقاتش ثابت کرده ک ما دهه هشتادیا پدر مادرای خیلی بهتری واسه بچه هامون میشیم چرا؟ 

چون تا اومدیم زندگی کنیم ر...یده شد تو اوضاع و احوال جامعه گرونی و... از اون طرف خانواده ها ک فقط به فکر ابرو هستن پدرایی ک دختراشونو میکشن چرا؟ چون عاشق شدن مث رومینا اشرفی و... 

نیومدم شعار بدم اما اونی ک دست شماست بچه اس زندانی نیست یه سری خانواده ها دیگه تو سخت گرفتن زیاده روی میکنن اینکه بچه ات رو بندازی تو اتاقش و فک کنی کار خوبی میکنی سخت در اشتباهی اتفاقا ادم خوب واقعی کسیه که ب قول معروف شناگر ماهریه اما آب ببینه شنا نمیکنه 😉 محدودیت کسی رو پاک بار نمیاره

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
و اینکه هرکاری خواست بکنه ربطش ندین به ازدواج  مامان!!!! میخوام موهامو رنگ کنم  _ هر وقت ...

نه اتفاقا من خودم مخالف ازدواج تو سن پایینم

تفاوت سنی منو دخترم ۲۰ ساله اتفاقا خیلی باهام راحته 

اصلا مشکل ندارم با اینکه یه روز خواست مو رنگ  کنه و غیره

گوشی رو هم واسه این نمیخرم براش که یکم خودش و فضای مجازی رو بشناسه و ضربه روحی نخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اتفاقا من خودم مخالف ازدواج تو سن پایینم تفاوت سنی منو دخترم ۲۰ ساله اتفاقا خیلی باهام راحته&nbs ...

اگر سن دختر تون بین ۱۳ تا ۱۸ هست واسش گوشی رو بخرین چون لازم میشه همیشه ک نباید منت شما رو بکشه واسه گوشی . 

تفاوت سنی من و مامانم هم ۲۰ ساله اما..... کاش اونم مث شما بود

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
من همش به شوهرم میگم این اگه اخلاقش اینطوری باسه تو هر خونه ای بره فحشی که نثار ما میشه که چرا اینط ...

دخبر منم خیلی غر میزنه

پسرم میگه من روز خواستگاری به پسره میگم خواهرم اخلاقش خوب نیست از ما گفتن بود

میگه فردا روز ما رو فحش ندن🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=334368153]دقیقا دختر  منه  بهش میگم اتاقت خیلی نامرتبه میگه باشه مگه چیه[/QUOTواقعا ...

امشب شوهرم بهش گفت یه لیوان اب بیار 

برخوردش انقدر بد بود شوهرم گفت نمیخوام

بعد من بهش گفتم والا ما پدرمون یه کاری بهمون بگه با جون ک دل انجام مبدیم

اگر سن دختر تون بین ۱۳ تا ۱۸ هست واسش گوشی رو بخرین چون لازم میشه همیشه ک نباید منت شما رو بکشه واسه ...

گوشی من، لپ تاپ همه چی در دسترسشه

بره دوره اول دبیرستانم میخرم براش

امشب شوهرم بهش گفت یه لیوان اب بیار  برخوردش انقدر بد بود شوهرم گفت نمیخوام بعد من بهش گفتم و ...

تا میتونی بغلش کن 

نازش کن بوسش کن

باهاش دوست باش تو بغلت که هست باهاش حرف بزن

حرفات رو تو قالب داستان براش بیان کن

هرچقدر عشق بدی همونقدر دریافت میکنی

امروز موهای دخترمو شونه میکردم همش از موهاش تعریف کردم

چشماش چه برقی میزد

همش میگم تو خیلی عاقلی اما اگر کار اشتباهی کردی به من بگو

من شاید دلخور بشم ولی کمک میکنم مشکلات رو با هم حل کنیم