2777
2789
عنوان

خیر نبینید به حق علی 😑😂

425 بازدید | 41 پست

یه اوسگولی تایپک زده داداشم بم پیشنهاد خاک برس. ری داده چقدر نصیحتش کردم چقدر بغض کردم واسش چقدر استرس کشيدم همش سرکاری بود و خداروشکر الکی بود ولی واقعا چه سودی داره واسه تون دیگران رو آزار بدید من واااقعا عذاب کشیدم تو اون تایپک

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997

بیشترتاپیکاسرکاریه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکتو خوندم منم دلهره گرفتم

علی بزنه تو‌کمرشون با این فانتزیاشون😕😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو کلا خودت. درگیر مجازی نکن که حرص بخوری راهکار داری بگو و بگذر

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اسکولا خیلی حرفه ای دروغ میگن باید خاک خورده نی نی سایت باشی تا بدونی دروغه/:

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

اگ بدونی چقدرمرد میان اینجاپشت کاربری زن تاپیک خیانت میزنن 

نظرت ب کل تاپیکاعوض میشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
2810