2777
2789
عنوان

خیر نبینید به حق علی 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست
قطعا وحود داره  همونطور ک پدر میتونه اینکارو کنه  این مدارد خیلی نادر و کمه  کسی ک ...

آره درس عبرتی شد دیگه هرکسی رو باور نکنم 😂

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997
یعنی داداش تو هم؟ 

نه دوست بچگیم همجنسگرا بود و واقعا من تا۱۴سالگی اصلااا نمیدونستم این چه گوهی زده به زندگیم چون اولش که ترس از دست دادن و نابودی دوستیمو داشتم چون بهش وابسته بودم و بعدشم من اصلا نمیدونستم این کار زشته و گناهه چون هیچوقت دوست نداشتم درمورد مسایل جنسی بدونم و فک میکردم فقط باید بزرگترا بدونن و این چیزا برای من که سنم کم بود زشته اما الان نظرم کاملا تغییر کرده چون اگه میدونستم اینجوری نابود نمیشدم و درسته حالم بد میشد اما همش میگفتم شاید به بقیه بگه یا ناراحت بشه و...

پارسال تاپیک زدم که چجوری اون گندکاریارو یادم بره و چیکار کنم حالم بدتر ار این نشه افسردگی گرفته بودم و...

دیدم که خودمو کاربریم به فنا رفتیم و دیگه درموردش با هیچکس حرف نزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورد آزار و اذیت قرار گرفتی؟ فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنن رو ببین شاید به دردت خورد حتما به درد می ...

این فیلمو دیدم و هم حالم بد شد هم یکم حس کردم سبک شدم.

دوست بچگیم همجنسگرا بود و واقعا من تا۱۴سالگی اصلااا نمیدونستم این چه گوهی زده به زندگیم چون اولش که ترس از دست دادن و نابودی دوستیمو داشتم چون بهش وابسته بودم و بعدشم من اصلا نمیدونستم این کار زشته و گناهه چون هیچوقت دوست نداشتم درمورد مسایل جنسی بدونم و فک میکردم فقط باید بزرگترا بدونن و این چیزا برای من که سنم کم بود زشته اما الان نظرم کاملا تغییر کرده چون اگه میدونستم اینجوری نابود نمیشدم و درسته حالم بد میشد اما همش میگفتم شاید به بقیه بگه یا ناراحت بشه و...

پارسال تاپیک زدم که چجوری اون گندکاریارو یادم بره و چیکار کنم حالم بدتر ار این نشه افسردگی گرفته بودم و...

دیدم که خودمو کاربریم به فنا رفتیم و دیگه درموردش با هیچکس حرف نزدم

این فیلمو دیدم و هم حالم بد شد هم یکم حس کردم سبک شدم. دوست بچگیم همجنسگرا بود و واقعا من تا۱۴سالگی ...

خب الان چند سالته؟ چقدر میگذره از اون زمان؟

خوبه که با خودت کنار اومدی

من روانشناس نیستم وگرنه حتما کمکت میکردم

اگه حس میکنی هنوز 100 درصد با خودت اوکی نیستی و کنار نیومدی، برو پیش روانکاو. چون ادم اینجور مواقع حس خیلی بدی نسبت به خودش داره . درک میکنم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
خب الان چند سالته؟ چقدر میگذره از اون زمان؟ خوبه که با خودت کنار اومدی من روانشناس نیستم وگرنه حتم ...

۱۷سالمه

یه سه سالی میشه که کلااا قطع ارتباط کردیم

و شروع این ماجرا از دوران۵ ۶ سالگیم که واقعااا یه بچه۵ ۶ ساله اخه چه میدونهه از این گوه کاریاا تا سن۱۳ ۱۴سالگیم که فهمیدم چه گندی زده شده به زندگیم

خب الان چند سالته؟ چقدر میگذره از اون زمان؟ خوبه که با خودت کنار اومدی من روانشناس نیستم وگرنه حتم ...

من میدونی مشکل اصلیم این خودارضایی هستش که انداخت تو زندگیم و گند زد بهش

قشنگ یادمه بهم گفت اینجوری کن اونجوری کن خیلی خوبه منم بچه بودمو اینکارو میکردم میدیدم حس خوبی داره

بعد اصلا نمیدونستم این خودارضاییه گذشت تا همون۱۴سالگیم که فهمیدم چه غلطی کردم این همه سال فک کن از کلاس اول اینا بود یعنی قشنگ ۶ ۷ سال بود که درگیر این خودارضایی بودم اونم یه بچه کوچیکک بودمم

گذشت و من فک میکردم باز چیز الکیه تا یه سال پیش و قسم خوردم دیگه اینکارو نکنم چون متوجه شدم واقعا اشتباهه

یهو ترک کردم و خب اوایل خیلییی برام سخت بود

و میدونی بدترین قسمتش اینجا بود که بعد از یه سال عهدمو دیروز شکستم و تا الان اعصابم خرابه و کارم شده گریه💔

واقعا نمیدونم شاید خدا خواست که امشب این تاپیکو ببینم و این حرفارو بنم و دلم اروم بگیره 

حتی نمیدونم حرفامو باور میکنی یانه

اما توروخدا برام دعا کن توروخداا💔

من عهدی رو شکستم که نباید

کاریو کردم که نباید میکردم💔فقط میخوام دیگه هیچ وقت وسوسه نشم هیچوقتت

من میدونی مشکل اصلیم این خودارضایی هستش که انداخت تو زندگیم و گند زد بهش قشنگ یادمه بهم گفت اینجوری ...

منم از اینکارا کردم با اینکه هم سنم زیاده هم متاهل هستم ولی خب شرایطی داشتم که سخت بود برام 

ببین این خیلی خوبه که تو یک سال تونستی مقاومت کنی و انجام ندی با اینکه به شدت اعتیاد آوره 

ولی کم کم بخودت تلقین کن که حالت بهم میخوره از این کار 

منم الان ترک کردم 

یعنی خودمو به حدی رسوندم که اگه انجام بدم هم لذت نمی‌برم 

۱۷سالمه یه سه سالی میشه که کلااا قطع ارتباط کردیم و شروع این ماجرا از دوران۵ ۶ سالگیم که واقعااا ی ...

اونوقت اون همسن خودت بود؟

چجوری یه بچه توی این سن میتونه از دیگران سواستفاده کنه

اونوقت اون همسن خودت بود؟ چجوری یه بچه توی این سن میتونه از دیگران سواستفاده کنه

یه سال ازم بزرگتر بود

نمیدونم واقعا اما چندباری که توی همون بچگی ازش میپرسیدم اینا رو از کجا یادگرفتی میگفت فلانی بهم یاد داده که راست و دروغشو نمیدونم و اونی که اسمش رو میگفت هم یکی بود همسن خودمون!

یعنی اگه راست باشه انگار این اتفاق مزخرف فقط برای یکی نیفتاده

یه سال ازم بزرگتر بود نمیدونم واقعا اما چندباری که توی همون بچگی ازش میپرسیدم اینا رو از کجا یادگرف ...

این تقصیر پدر و مادرهایی هستش که رعایت نمیکنن