2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 25 پست
فدای سرت حسودی داره باهات الان دیگه کسی روبوسی نمیکنه این همه ویروس  بهتر

نوشتم که با همه روبوسی کرد.  کسی روبوسی نکنه با هیشکی نمیکنخ

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادمه سال تحویل پارسال خونه ی مادر همسرم جمع بودیم سال تحویل شد خواهرشوهرم پاشد باهمه دست داد و روب ...

میگفتی باز عقل دخترت😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

حتما یادش رفته

تواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم  عشقم وناو ای دنیای گورا خورشت خلاله بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣

اونایی که میگن بیخیال تو موقعیتش قرار نگرفتن

برا منم مشابه این اتفاق از طرف جاریم افتاد که اومد تو جمع باهمه دست داد جز من...من اون زمان بچه بودم و اشتباه کردم بهش زنگ‌زدم که ازم ناراحتی چی شده

که اون زمان دیدم چقد پرتوقع هس جاریم و سرمسائل بی اهمیت ازم ناراحت شده درحالی که روحمم خبرنداره ازش

ای کاش بهش زنگ‌نمیزدم بدرک ولی خب بچه بودم

اونایی که میگن بیخیال تو موقعیتش قرار نگرفتن برا منم مشابه این اتفاق از طرف جاریم افتاد که اومد تو ...

دقیقا منم جاری اومد داخل کلا پشتشو کرد بهم!! ب دست و‌ سلام نرسید😀. منم محل ندادم.

اتفاقا شد کوه خیری واسم اون حرکتش، دیگه از شر مهمونیای مشترک با اون و کادو های تولد هر ماه بش دادن راحت شدم. و بقیه موارد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

شاید یادش رفته ، خودمم خیلی پیش مییاد بیشتر با مسن ترها دست روبوسی میکنم جوونارو دست میدم بچه ها احوالپرسی ،بازم بستگی به طرفم داره بعضیا سرشونو برای بوس میارن جلو منم میرم جلو ،یا بچه ها دست میدن بعضیا میان تو بقل ، بعضیا نه دلیل بر مشکل نیست

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.