تنهام تو خونه از بس سرم تو گوشی بوده چشام درد میکنه دیگه
خدایا مادر شدن چقدر سخته
بنظرتون چیکار کنم خسته شدم از خوابیدن و تنهایی
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
کتاب خوندن میتونه لذتبخش باشه، مخصوصا الآن که ماه رمضان هست خوندن قرآن با معنیش چندین برابر ثواب داره.
سعی کن از تنهاییت لذت ببری و منتظر کسی نباشی تا خوشحالت کنه، چون اون آدما هم هرکدوم خودشون دنبال یکی میگردن که خوشحالشون کنه و نیاز به تلاشِاونا برای خوشحال شدن نداشته باشه.
مثلا یه هنر که دوست داری رو شروع کن نقاشی بکش یا شروع کن به یاد گرفتن یه هنر یا کار فنی و...
آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
کتاب خوندن میتونه لذتبخش باشه، مخصوصا الآن که ماه رمضان هست خوندن قرآن با معنیش چندین برابر ثواب دا ...
عکاس هستم شغلمم گذاشتم کنار بخاطر حاملگی
امیدواری یه بارداری راحت و موفقیت آمیز پشت سر بذارین فرصت خوبیه یه برنامه روزانه داشته باشید& ...
ممنون چشم
یه سریال طولانی جذاب بگیر بشین ببین . جدول حل کن . قران و کتاب بخون
فکر خوبی بود سریال