2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن الان دانشجوام  علوم آز دانشگاه تهران

ان شالله نوفق باشید 

دختر من دهم تجربی تیزهوشان ه 

خیلی درس می خونه 

بین اون همه شاگرد زرنگ هم شاگرد دومه 

نمی دونم چطور میشه 

خودش دندان و دارو دوست داره 

از سهمیه ها خیلی نگرانم 

نکنه به چیزی که می خواد نرسه و سرخورده بشه   

ان شالله نوفق باشید  دختر من دهم تجربی تیزهوشان ه  خیلی درس می خونه  بین اون همه ش ...

ممنونم💞

تجربی داستان داره واقعا 

من شاگرد اول بودم تازه 

خیلی عالی میدادم آزمون هامو تخمین هام همش زیر ۱۰۰۰میشد 

ترازام خیلی خوب بود 

از دهم میخوندم خیلی تلاش کردم 

اما سه ماه آخر خیلی مهم و حیاتی متاسفانه مشاور خوبی نداشتم و با بی‌تجربگی و کوتاهی هاش باعث شد نتونم و خیلی اذیت شدم 

اوایل از رشتم راضی بودم اما الان ک میرم کارآموزی و شرایطشو دیدم فهمیدم بدرد من نمیخوره و تو فکر کنکور دوبارم🥺🥺🥺

مشاورتون چه بی تجربگی و کوتاهی کرد ؟  یعنی می تونید دوباره بنشینید و درس بخونید ؟

والا مشاور نبود کمک مشاور بود 

خرداد عروسیش بود دیگ کلا بعد از عید مارو ول کرد ن برنامه میداد ن چیزی 

دوران نهایی ک همه تست کار میکردن و کنکور آزمایشی میدادن فقط میگف نهایی بخونید نبینم تست کار کنید😑 

مدیرمون سر لج و لجبازی با مشاور اصلی ب مشکل خورد این اومد جاش و ب معنای واقعی گند زد

ن شرایط کنکور خیلی سخت شده توانایی دوباره نهایی دادن ندارم ولی خب کارای دیگ میشه کرد 

والا مشاور نبود کمک مشاور بود  خرداد عروسیش بود دیگ کلا بعد از عید مارو ول کرد ن برنامه میداد ...

ان شاالله موفق باشید 

ممنون از پاسخ گویی تون 

من خودم هم دبیر ادبیات دوازدهم هستم 

واقعا نهایی ها سخت شده