2777
2789
عنوان

با دونیم تا ۳ تومن کجای تهران میشه خونه خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 55 پست
سلام عزیزم اگه کارتون مرکز تهرانه اطراف منیریه رو بگرد میدان قزوین میدان رازی، سمت مترو مهدیه، اونجا ...

اره حتما نگاه میکنم

مرررسی چند نفر گفتن اینجاهارو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونورا نزدیک شهرری اینا میشه نه؟

جوانمرد بله، جی پایین میدان ازادی، قزوین پایین انقلاب هست  بگردی جاهای دیگه خم پیدا میشه، مخصوصا طبقات بالا بدون اسانسور یا پارکینگ معمولا ارزان تر هستن برای شروع خوبه خیلی بهتر از مستاجری هست خونه مال خودت میشه دیگه نگرانی نداری سر سال صاحبخونه می خواهد جوابت کنه یاچقدر رو اجاره می خواهد بزاره

اره حتما نگاه میکنم مرررسی چند نفر گفتن اینجاهارو

حتما بخر باشه؟ اصلا گول نخور که بری اجاره. کار میکنید ان شا الله خدا به زندگیتون برکت میده، با بزرگترش عوض میکنید و جاهای بهتر میرید. توی دیوار برو قسمت املاک بعد فروش رو انتخاب کن، بعد آپارتمان، بعد یه گزینه پایین صفحه میاره از روی نقشه، اینطوری میتونی از روی نقشه هم قیمت و مکان رو ببینی و مثلا انتخاب کنی بری عکساشونم ببینی.

حتما بخر باشه؟ اصلا گول نخور که بری اجاره. کار میکنید ان شا الله خدا به زندگیتون برکت میده، با بزرگت ...

نه اجاره که اصلا سال به سال ارزش پول میاد پایین 

شده حتی ۴۰ متری میخریم دو نفریم دیگه برا اول زندگی بسه

نگاه میکنم دیوارو حتما مرررسی🩷 

کاش میشد😀 تبریزو خیلی دوس دارم

ولی حتما شده ۴۰ متر بخرین 

مستاجری بده 

وام هم باشه انگار اجاره میدیدن دیگه عوضش پولی که ب ای وام میدین میاد رو پول خونه اتون جیب صاحب خونه نمیره

https://like.timefriend.net/17104097063508730