2777
2789

سی و یک سالمه با خیییییییییییلی ها آشنا شدم از یک روزه و یک قرار تا چند مورد که به چند ماه هم کشید همیشه هم دنیال رابطه سالم و ازدواج بودم اتفاقه خیلی هم خوش میگذشت ولی بخدا تهش هییییییییییییچی نیست پوچی محضه ؛ اگ دنبال حال خوب و خوشگذرونی هستید با دختر دوست بشید با هم جنس خودتون نه حال بدی داره نه حس بده نه ذهنتون رو درگیر میکنه چه لزومی داره ی پسر تو زندگی یه خانم باشه ؟؟؟؟ بخدا هیچی من سال ها گشتم و جز پشیمونی هیچی برام نداشت این داستان ارتباط با جنس مخالف فقط عذابه تازه من هیچوقت نذاشتم کوچکترین سواستفاده ای ازم بشه ولی بازم روحم نابود شد بازم از زندگی عقب موندم چون تمام تمرکزت رو میگیرن این جنس مذکر و تهشم هیچ 

ببین انسان تشنه بعضی چیزاس مث تشنه محبت دیدن از جنس مخالف وقتی این تشنگی رفع بشه اونوقت ازش زده میشه الن خیلیا این تشنگی براشون زفع نشده و حرفای شما رو درک نمیکنن پس بهتره خودشون تجربه کنن و ب این نتیجه برسن

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین انسان تشنه بعضی چیزاس مث تشنه محبت دیدن از جنس مخالف وقتی این تشنگی رفع بشه اونوقت ازش زده میشه ...

این تجربه خیلی تلخه ؛ جاذبه هم ی تجربه اس پس بریم از کوه بپریم تا جاذبه رو درک کنیم؟

خب عزیزم کسی ک بخاد ازدواج کنه باید چیکا کنه؟ بشینه خونه جایی نره ارتباط برقرار نکنه ن سر کار ن هیچ جا

بعد میان تاپیک میزنن ۳۰ سالمون شد ۴۰ سالمون شد مجرد موندیم خواستگار نداریم

این تجربه خیلی تلخه ؛ جاذبه هم ی تجربه اس پس بریم از کوه بپریم تا جاذبه رو درک کنیم؟

برا اونم کلی دستگاه هس میتونن برن از اونجا تخلیه کنن

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
خب عزیزم کسی ک بخاد ازدواج کنه باید چیکا کنه؟ بشینه خونه جایی نره ارتباط برقرار نکنه ن سر کار ن هیچ ...

پسر پیشنهاد بده ، نهایت آشنایی یک ماه و بعد معرفی به خانواده ها پسرا تو لحظه عاشق میشن این رابطه های طولانی جز درد توش هیچی نیست

خب پس تز خوبیشم بگو دیگه

اینکه یه یار زاهات بود اینکه عشق دادیی عشق گرفتی گرا اینا رو نمیگی تف به دوست دختر  من ک از دخترا خیری ندیدم والا پسرم نداشتم ببینم چجورین 

دوست صمیمی دخترم نپرسید  داری میمیزی؟ ما قلبتمون بهم راه داشت وقتی حالش بد بود میفهمیدم صدای گریه هاشو میشنیدم، اونم همینطور وقتی گریه میکردم حس میکرد بهم پیام میداد میگفت حس میکنم ناراحتی تو

دلم  خوش بود دوست صمیمیم تکه تو دنیا قلبم از همه عالم و ادم شکست دیگه

😭 نگف زنده ای مرده ای اونم برا همیشه رفت

2810