2777
2789

رشتم انسانی از الان میخام شروع کنم ب خوندن پایه دوزادهم بنظرتون میشه درصد ۳۰ زد؟

هدفم فرهنگیان دعام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
متولد چه ماهی هستی عزیزم؟ 

شما فا   ال میگیری 

من منتظر نتیجع ازمونمم🥺🥺🥺

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

چرا انقدر دیر شروع کردی۲۰روز مونده

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

به نظر من منابع جدید حجم‌کمی داره تو ۲۰روز جمع میشه اونم بخون

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
چه شانسی  منم وضعم مثل شماست 😔 درخواست دوستی بدم باهم شروع کنیم؟

عزیزم ما تنها واری ک میکنیم باید شروع کنیم دیگ جایی حرف نزنیم چون وقت نداریم 

برنامه هم‌نمیخاد تنها کاری باید بکنی دیدی آدم ب امتحان س روز وقت میدادن توی سر روز نمره ۱۸.۱۹ می گرفتیم اگ‌خوب میخوندیم الانم همونه 

۷ تا کتاب انتخاب کن از بین ۱۰ تا من ریاضی و فلسفه و منطق حذف کردم بقیش هر کتابو توی ۳ روز جمع کنیم فقط پایه دزوادعم

ک شنیدم دوازدهم بخونیم میتونیم ۳۰ بزنیم

متولد ۸۱ام از طرفی همه دارن مسخرم میکنن یسال دیگم بمونم خیلیا زخم زبون میزنن ابروم میره

آبرو به اینا نیست یه لیسانس الکی بگیری خوبه؟

کلاس ما دانشگاه متولد ۷۳ هم بود

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
2810