2777
2789

چون خیلی پسر سالمی بود حتی سیگارم نمیکشید باهاش ازدواج کردم بعد چندسال معتاد شد به تریاک ( تاثیر اعتیاد روی شوهرم اینه موقع مصرف بیخیال و بی غیرت و سرد از لحاظ عاطفی و جنسی میشه برای من بیرون خونه هر مشکلی پیش بیاد براش اهمیت نداره رابطه جنسی هر ۳ ماه یبار اونم افتضاح...) 

اموالش هم زده به اسم پدرش بعد پشیمون شد ولی پدرش پس نمیده دیگه شوهرمنم تلاش جدی نمیکنه برای پس گرفتنش پدرش یه زن جوان گرفته پولای مارو خرج زنه میکنه من حرص میخورم

موندم کنارش ترکش دادم( خیلی اصولی ترک کرد زیر نظر کنگره ۶۰) بعد‌‌ یه مدت که گذشت با نظر مشاور بچه دار شدیم الان نوزاد ۱ ماهه دارم فهمیدم باز رفته معتاد شده از طرفی اموالش که حق بچه منه زنه داره خرج میکنه حرصصصصص میخورم 

اون چه مشاوری بودگفت بچه بیارین.

من باقسمت اعتیادش کنارمیام ولی باقسمتی که به نام پدرش زد نه.درشرایط دومی بودم میرفتم خونه بابام تاتکلیفم مشخص شه.

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.

بدترین اشتباه بچه دار شدنه!

یکی از اقوام ما زندگی بسیاررر خوبی داشتن و همسرش سر یه کار بسیار عالی بود ، متاسفانه اعتیاد برادراش روش اثر گذاشت و معتاد و خونه نشین شد ، بچه های ایشون بدترین سختی هارو کشیدن و خودشون و مادرشون میرفتن سرکار( دوست نداشتن کسی کمکشون کنه) ، خانومش بنده خدا انقدررر سختی کشید تا بچه هارو بزرگ کرد و خونه ساخت و جهیزیه داد دختراش تو ۱۴ ۱۵ سالگی عروس شدن و خداروشکر الان خوشبختن 

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون چه مشاوری بودگفت بچه بیارین. من باقسمت اعتیادش کنارمیام ولی باقسمتی که به نام پدرش زد نه.درشرای ...

منم میگم حالا اعتیادش رو میشه یکاریش کرد ترک کنه باز ولی اموالش خیلی زورم میاد

بدترین اشتباه بچه دار شدنه! یکی از اقوام ما زندگی بسیاررر خوبی داشتن و همسرش سر یه کار بسیار عالی ب ...

از ترک کردنش گذشته بود مشاور گفت بنظر من مشکلی نیست.اون راهنمای ترکش عم گفت تو کنگره دیگه درمان میشن و سمت مواد نمیرن

از ترک کردنش گذشته بود مشاور گفت بنظر من مشکلی نیست.اون راهنمای ترکش عم گفت تو کنگره دیگه درمان میشن ...

عزیزم صدبارترک میکنن و صدباردیگه میرن سمتش.تازمانی که دیگه واقعا خسته بشن خودشون دلشون بخواد ازاین وضع نجات پیدا کنن

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
از ترک کردنش گذشته بود مشاور گفت بنظر من مشکلی نیست.اون راهنمای ترکش عم گفت تو کنگره دیگه درمان میشن ...

الهی

ایشالا که خوب بشه

گناه جوونی تو و بچت

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤