2777
2789
عنوان

من برات سلمان بودم تو دنبال برد پیت بودی شیرین خانم 😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 46 پست
قبلی چیشد؟چرا بااون ازدواج نکرد؟ احتمالا خواستن دامادای خوله چلش تکمیل شن🤣

😅😅😅نهدفریبرز رو نگرفت سلمان رو گرفت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه ساعت ۱۰ شب نشون داد  تکرارش رو نمی دونم کی هست

الان گذاشته من دارم میبینم فرداهم ساعت سه وربع

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅نهدفریبرز رو نگرفت سلمان رو گرفت

همون دیگ ،چرا با فریبرز ازدواج نکرد؟!هرچند ک فریبزر خیلی بی عرضه و ساده بود 😄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
امشب کلن لباس سفید پوشیده بود که بیا و ببین 

دیدمش

سلمان عشقه

فقط لیوانا😂عمو کاووس🤣 نوری میگفت باید مثل کلاغ با نوک بزنی این آشو بخوری😂

آغا چند سال پیش یه همچین پرنده‌ای اومد خونه‌‌ی ما. کاملا مشخص بود دست آموزه. هر چی بیرونش میکردیم نمی‌رفت. خیلی ناز بود. الکی الکی دادیمش به یه نفر برا خودش. یعنی واقعا 3 میلیارد قیمتشه؟ 

😄نمی دونم 

تازع قسمت اول بود 

اصلن ازش یادی نکردن😌😌😌

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بی‌عرضه و ساده نبود بدشانس بود. یعنی شهاب سنگ هزار سال یه بار به زمین برخورد کنه صاف میخوره توی سر این بدبخت. 

دیدمش سلمان عشقه فقط لیوانا😂عمو کاووس🤣 نوری میگفت باید مثل کلاغ با نوک بزنی این آشو بخوری😂 آغا ...

😅😅😅امشب که سرش دعوا بود 

فقط مهیار که فوتش رو بو میکرد 🤤🤤🤤

😄نمی دونم  تازع قسمت اول بود  اصلن ازش یادی نکردن😌😌😌

عه 😄خو ولش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بی‌عرضه و ساده نبود بدشانس بود. یعنی شهاب سنگ هزار سال یه بار به زمین برخورد کنه صاف میخوره توی سر ا ...

اره طفلک 

خیلیم با کلاس بود

بی‌عرضه و ساده نبود بدشانس بود. یعنی شهاب سنگ هزار سال یه بار به زمین برخورد کنه صاف میخوره توی سر ا ...

عه 😄نمیدونم شاید _هرچی بود رو اعصاب بود 😅

😄نمی دونم  تازع قسمت اول بود  اصلن ازش یادی نکردن😌😌😌

من که اصلا از بازیگر نقش فریبرز خوشم نمیومد. یه بار اون و بازیگر نقش سلمانو آورده بودن توی خندوانه انقد مسخره میکرد بازیگر نقش سلمانو. متنفر شدم ازش. هی پشت سرش ادا درمی‌آورد و مسخره میکرد. چندش

من که اصلا از بازیگر نقش فریبرز خوشم نمیومد. یه بار اون و بازیگر نقش سلمانو آورده بودن توی خندوانه ا ...

ندیدم من 

ولی توی سریال خیلی کارها کرد به شیرین برسه یک در صدش رو سلمان انجام نداد 

کلن سلمان اعتماد به سقف 

آره بابا نه تیپ داشت نه قیافه نه پول نه شغل خوب نه حتی شانس دختره از چیش خوشش میومد موندم به خدا

اره واقعا😂