2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه و امسال بهترین ها براتون رقم بخوره... 

پسرم حدودا دو سالشه. نوزاد که بود پوستش گندمیه روشن بود ، دکتر برای خشکیه پوستش وازلین آرام تجویز کرد و ازون موقع بعد حموم همیشه بدنشوبا وازلین چرب میکردم ... تا اینکه وقتی یه ساله شد دیدم رنگ پوستش با رنگ صورتش فرق داره و  روز به روز تیره تر میشه ، اهمیتی ندادم و گفتم شاید طبیعیه و بخاطر بازی و تو آفتاب رفتنه ، تا اینکه دیدم واقعا پوست بدنش تیره س ولی صورتش روشنه ، پرس و جو کردم گفتن احتمالا بخاطر وازلینه که از نفت تولید میشه و به مرور پوست و تیره می‌کنه. حالا خیلی ناراحتم..  یکی از دوستانم محصولات ماستلا رو معرفی کرد و گفت سریع رنگ پوستش خوب میشه. نمی‌دونم ببرم پیش متخصص پوست یا یه مارک خارجی رو بگیرم براش. کسی تجربه ای داره؟؟ ممنون میشم اگه در این مورد چیزی می دونید راهنماییم کنین🙏🏻🌹

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

ماستلا

بعدم کیو وی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.