2777
2789
عنوان

لباس اینترنتی خریدم رو تنم زار میزنه. عکسشو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 60 پست
تو تن من قشنگ نیس. خیلی زار میزنه. کلا میگم کاش،کت لی گرفته بودم جنس ضخیم و با ابهت بود

دیگه با این قیمت دنبال ابهت هم هستی؟ گشاد مده. ی بیخودشو من‌خریدم ۶۰۰

بپوش خیلی ام قشنگه غرم نزن😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون آستینش مدل پایین ولی میبرم کوتاهش کنه مامانم

نه عزیزم تو سرشونه هات کوچیکه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اینستاست؟؟   چقدر   گرفتی؟

عزیزم توگوگل سرچ کن دیاموند گالری سایتش میاد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
والا من اولین خریدم بود تو اکسپلور دیدم یهو سفارش دادم. ولی کد رهگیری بهمون نمیده. تو کامنتا میگفت پ ...

عزیزم کد رهگیری نمیده اصلا؟؟؟

پس جچوری تو سفارشتو پیگیری کردی ؟؟

من دیروز سفارش دادم ممنون میشم کمک کنی

عزیزم کد رهگیری نمیده اصلا؟؟؟پس جچوری تو سفارشتو پیگیری کردی ؟؟من دیروز سفارش دادم ممنون میشم کمک کن ...

برای من کد رهگیری نیومد بعدا بسته ام به دستم رسید بعد ها متوجه شدم که پیامک کد رهگیری گوشیم جزو هرزنامه دونسته و اونجا بوده برای همین من ندیدم

2810